KıbrısManşetSiyaset

Özersay: Bu hükümetten medet ummak, ölü gözünden yaş beklemektir

Bugün sabah Gazeteci Serhat İncirli’nin konuğu olan HP Genel Başkanı Kudret Özersay, yayına maskeyle katılarak hükümete karşı manidar bir tutum sergiledi.

Bugün sabah Gazeteci Serhat İncirli’nin konuğu olan HP Genel Başkanı Kudret Özersay, yayına maskeyle katılarak hükümete karşı manidar bir tutum sergiledi.

İncirli’nin “Neden maske takıyorsun?” sorusu üzerine açıklama yapan Özersay, kendisini hükümete karşı koruyabilmek için maske taktığını ifade etti.

Özersay, hükümetin eliyle pandemi sürecini mahvettiğini ve ülkeyi felakete sürüklediğini vurgulayarak, ‘Bu hükümetten medet ummak, ölü gözünden yaş beklemektir’ dedi.

Seçim sürecine giderken sorunları doğru dürüst yönetemeyen bir hükümetin olduğunu ifade eden Özersay, geçen yaz sıfır vaka varken şu an Yoğun Bakım Ünitesi’nin dolmak üzere olduğuna dikkat çekti.

Özersay, ülke yönetimiyle ilgili çok büyük endişeleri olduğundan bahsederek, memlekete gelmeden PCR testi yaptırabilme imkânı olanlar olduğundan bahsetti.

Geçtiğimiz hafta yaşanan skandalın altında kim olduğunun hala gizemini koruduğunu vurgulayan Özersay, kendi dönemlerinde yaşanan jet krizinde yanlış yapana gerekenin yapıldığını kaydetti.

Özersay, krizi iyi yönetebilecek kişilerin yönetime getirilmesi durumunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin çok iyi bir yere gelebileceğine inancı olduğunu belirterek, Halkın Partisi olarak doğru değerlendirme yapamadıklarını ve bu hususta daha sabırlı olmaları gerektiğini anladıklarını söyledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu