KıbrısManşetSiyaset

Özersay: Bu istikrarsızlık ve kaosun kaynağı Türkiye ile kurulan sağlıksız ilişki biçimidir

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, DP ve YDP'nin aldığı hükümetten çekilme kararının ardından UBP-DP-YDP hükümetinin kurulmadan bozulmasına ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmede bulundu

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, DP ve YDP’nin aldığı hükümetten çekilme kararının ardından UBP-DP-YDP hükümetinin kurulmadan bozulmasına ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmede bulundu. Özersay, “Devlet, Bayrak, Millet diyerek mangalda kül bırakmayanlar devletin ve halkın itibarıyla oynuyorlar” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

“Bu istikrarsızlık ve kaosun kaynağı hem UBP’nin içindeki makam ve menfaat kavgaları hem de bir yandan UBP’nin diğer yandansa DP ve YDP’nin Türkiye ile hem kurdukları hem de kuramadıkları ilişkinin biçimi, sağlıksız halidir.

Oyun içinde oyun oynamaya kalkanlar kafalarına giydiler. Her şey halkın gözü önünde cereyan etti. Bu devlete inanan, bunca yıllık var olma mücadelesine cephede, cephe gerisinde, yer altında ve yer üstünde omuz veren herkes bize bu yaşatılanlardan rahatsızdır ve bunu hazmedemez.

Devlet, Bayrak, Millet diyerek mangalda kül bırakmayanlar devletin ve halkın itibarıyla oynuyorlar. Bu ülkeye, halka ve devlete değil de makama, koltuğa sevdalı olanlarla HİÇ BİR YERE gidilemeyeceğini artık görmeliyiz!

Bu saatten sonra herkes şapkasını önüne koymalı ve sorumluluk bilinciyle hareket etmelidir. Bu memleket sahipsiz değildir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu