Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSiyasetToplum

Özersay: “CTP önemli kayıplarla kazanımları bir arada yaşadı”

HP Genel Başkanı Kudret Özersay, yerel seçimlerin resmi olmayan sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, “UBP bazı yerleri kendi içinde bölünüp birden fazla aday çıkararak CTP’ye hediye etti.” dedi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, yerel seçimlerin resmi olmayan sonuçlarının açıklamasının ardından sosyal medya üzerinden bir değerlendirme yaptı.

HP Genel Başkanı Özersay, “Zafer çığlıkları atmayı hak eden siyasi parti yok ama belediye başkanı çok. CTP önemli kayıplarla kazanımları bir arada yaşadı. Gayrimeşru hükümet kendi içinde kağıt üzerinde birleşip sandıkta dağıldı, UBP kendi içinde ayrıca bölündü ve kaybettiği şehirlerle bir hezimeti tecrübe etti” dedi.

Özersay, “Çoğu zaman Türkiye kökenli vatandaşlarımız için ama genel anlamda seçmenin büyük bölümü için söylenen ‘vatan’, ‘millet’, ‘sakarya’ edebiyatı ile oy verdikleri iddiası bu belediye seçimlerinde sarsılmış oldu” ifadelerini kullandı.

“UBP ve CTP’nin milletvekillerini belediye başkanı adayı olarak sahaya sürmesi seçmen nazarında pek olumlu karşılanmadı belli ki” diyen Özersay, açıklamasına şöyle devam etti:

“UBP bazı yerleri kendi içinde bölünüp birden fazla aday çıkararak CTP’ye hediye etti. Meşruiyeti, sandık sonuçlarını, parti tabanını hiçe saymanın ve ikbalden makam kapmanın bedelleri olacağı belliydi. Yarın çok daha sağlıklı ve soğuk kanlı değerlendirme yapılabilecek.”

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu