KıbrısManşet

Özersay, Hasan Topal’a sahip çıktı

Halkın Partisi Kurucu Başkanı olan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, HP Milletvekili Hasan Topal'a yönelik yapılan eleştirilerin 'linç etme' boyutuna ulaştığını ifade etti

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma sırasında, medyada ve basında Kıbrıs Türkçesindeki ‘abuk sabuk’ kelimelerin kullanılmasından rahatsızlık duyduğunu belirten Halkın Partisi Milletvekili Hasan Topal’ın bu açıklamaları sosyal medyada ciddi şekilde tepki gördü.

Halkın Partisi Kurucu Başkanı olan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, HP Milletvekili Hasan Topal’a yönelik yapılan eleştirilerin ‘linç etme’ boyutuna ulaştığını ifade etti. Öğlen yemeğinde Hasan Topal’la bir araya gelen ve sosyal medyada birlikte fotoğraf paylaşan Özersay, Topal’ın herkese yardım etmeye çalışan bir halk adamı olduğunu savunarak ‘omuz omuza yürümeye devam’ mesajı verdi.

Özersay’ın sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

“Sosyal medyada insanları eleştirmek yerine linç etmeye kalkışanların uğraşı boşunadır. Dr. Hasan Topal abimiz bu toplumun içinden çıkmış tarih doktorası olan, özellikle Mesarya’da herkese yardım etmeye çalışan gerçek bir halk adamıdır. Omuz omuza yürümeye devam”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu