KıbrısManşetSiyasetToplum

Özersay: Memleketin de havalimanının da imajını yerle bir ettiniz yetmedi mi?

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Ercan Havalimanı’nda bu sabah yaşanan elektrik kesintisinden dolayı uçuşların yapılamaması ve Ercan’ın son zamanlarda bavul ve araba hırsızlığı ile gündeme gelmesi ile ilgili sitemlerini dile getirdi.

Özersay açıklamalarında, Ercan Havalimanı konusunda ciddiyetsizlikle karşı karşıya kaldıklarını belirterek, yaşanan bu kadar çok soruna çözüm bulunamadığını söyleyerek “turizmi çökertmeye yemin mi ettiniz? ” diye sordu.

Ercan’da son zamanlarda yaşanan olaylara ilişkin herhangi bir önlem alınmadığını ve açıklama yapılmadığını anımsatan Özersay, yaşananlara tepki gösterdi.

Özersay’ın açıklaması şöyle:

“Ercan Havalimanı konusunda günlerdir uyarıyoruz, inanılmaz bir vurdumduymazlıkla, omursuzlukla, ciddiyetsizlikle karşı karşıyayız. Bu sabah yine elektrikler gitmiş, havalimanında sistem çökmüş uçuşlar yapılamamış haberleri geliyor! Allah aşkına, turizmi çökertmeye yemin mi ettiniz? Zaten bavul hırsızlığı, araba hırsızlığı ve dahası konusunda kayda değer hiçbir ciddi açıklama yapmadığınız ve adım atmadığınız için memleketin de havalimanının da imajını yerle bir ettiniz yetmedi mi?”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu