KıbrısManşet

Özersay: Yanlış politikalar nedeniyle denize ulaşımımız kısıtlandı

"Yıllarca uygulanan yanlış politikalar nedeniyle denize erişimimiz artık çok kısıtlı alanlarda mümkün" diyen Özersay, bu konuda farkındalık yaratıp bu mücadeleye sahip çıkan Karaoğlanoğlu halkına teşekkür etmek gerektiğini vurguladı. 

GIYNIK ÖZEL

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Karaoğlanoğlu Balıkçı Barınağı’nda SOS Çocuk Köyü yararına düzenlenen balık tutma yarışmasına katıldı. Özersay’a HP Milletvekilleri Jale Refik Rogers ve Erek Çağatay da eşlik ederken, UBP Milletvekili İzlem Gürçağ’da etkinliğe katılanlar arasındaydı.

“Yıllarca uygulanan yanlış politikalar nedeniyle denize erişimimiz artık çok kısıtlı alanlarda mümkün” diyen Özersay, bu konuda farkındalık yaratıp bu mücadeleye sahip çıkan Karaoğlanoğlu halkına teşekkür etmek gerektiğini vurguladı.

Kudret Özersay’ın paylaşımı şu şekilde: 

“Bu sabah Karaoğlanoğlu balıkçı barınağında SOS Çocuk Köyü yararına düzenlenen yarışmadaydık. Karaoğlanoğlu halkı ve özellikle gençler Bu spora yürekten sahip çıkıyor, Devlet olarak bizlere de ciddi görevler düşüyor. Yıllarca uygulanan yanlış politikalar nedeniyle denize çıkışımız, erişmemiz artık sadece çok kısıtlı alanlarda mümkün. Bu konuda bir farkındalık yaratıp bu mücadeleye sahip çıktığı için bölge insanına ve başta Sait Faraç olmak üzere Karaoğlanoğlu Avcılık, Atıcılık ve Balıkçılık Derneğine teşekkür etmeliyiz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu