KıbrısManşetSiyasetToplum

Özgey. “İstihdam yaratacak projeler hayat bulacak”

UBP’nin Lefke Belediye Başkan adayı Adil Özgey, “Dışarıdan gelen insanların ‘Lefke’de bir gelişim var’ diyebilecekleri projeleri hayata geçireceğiz” dedi

UBP’nin Lefke Belediye Başkan adayı Adil Özgey, “Dışarıdan gelen insanların ‘Lefke’de bir gelişim var’ diyebilecekleri projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

“25 Aralık’ta bu ipi göğüslediğimizde Lefke’yi çok daha iyi noktalara getireceğimizden eminim… Başka bir Lefke daha yok”

“İNSANLAR FARKILILIĞI HİSSETMELİ”

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Lefke Belediye Başkan adayı Adil Özgey, mevcut başkanın peyzaj konusunda yetersiz olduğunu savunarak, “Bir çembere peyzaj yapmak bu kadar mı zor? Peyzaj konusunda kimsenin bize bir şey anlatmasına gerek yok, bu bizim görevimiz… Yemyeşil, pırıl pırıl yapmamız lazım. İnsanlar Lefke’ye geldiği zaman bu farklılığı hissetmesi lazım” dedi.

“İSTİHDAM YARATACAK PROJELER HAYAT BULACAK”

“Ekonomik anlamda Lefkemizi geliştirmedikten sonra bazı ihtiyaçlara karşılık veremeyiz” diyen Özgey, bölgedeki istihdam sorununu devletin çözmesini bekleyemeyiz” ifadelerini kullanarak, istihdam yaratacak projelerin hayat bulmasının önemine değindi.

“LEFKE EKONOMİK OLARAK KALKINACAK”

Hazırladıkları Yedidalga Belediye Plajı Projesi’ne dikkat çeken Özgey, finansman kaynağının Türkiye’den sağlanacak bu proje ile istihdamın artacağını ve Lefke’nin ekonomik olarak kalkınacağını aktardı.  Yedidalga plajına yapılacak yatırım ile bölgeye insan çekileceğini aktaran Özgey, bu tip projeler ile yola çıktıklarını vurguladı.

“MAHKEMEMİZİ YENİDEN LEFKE’YE TAŞIYACAĞIZ”

Mahkemelerin yeniden Lefke’ye taşınması için çalışmaların tamamlandığını açıklayan Özgey, “Sorunu çözdük, seçim dolayısıyla ihalede yaşanan pürüzler giderildi. Artık Güzelyurt’a gitmemize gerek kalmayacak” dedi.

“BİZE BİR ŞANS VERİN”

Özgey, “Siyasetçiye güven, günden güne azalıyor. Ben insanlarımıza hak veriyorum. Seçimden seçime konuşup, hiçbir şey yapmıyoruz. Ben bölge halkıma seslenmek istiyorum; bize bir şans verin… Biz söylediklerimizi yapamıyor isek 4 sene sonra halkımızın karşısına çıkıp oy da istemeyiz” diye konuştu.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu