KıbrısManşet

Özkıraç, Başbakan ve Cumhurbaşkanı’na seslendi

Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN) Başkanı Kubilay Özkıraç, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a yönelik "Sarayda oturan zat 24 saat bu topluma küfrediyor bu ülke senin malın değil. Orada oturup soytarılığı bırak" şeklinde konuştu.

ELİF DÜLGER

Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN) Başkanı Kubilay Özkıraç, elektrik kurumu önünde bir basın açıklaması yaparak Başbakan Sucuoğlu’na seslenerek, KIB-TEK Yönetim Kurulu’nun hala atanmadığını hatırlattı. Sucuoğlu’na öneride bulunan Özkıraç, “Bugün Yönetim Kurulu’nu ata. Atama iraden yoksa, partiyi yönetecek iraden yoksa, şapkanı öne koy, bu işi yapamıyorum de ve görevi bırak” şeklinde konuştu.

ÖZKIRAÇ’TAN TATAR’A: ÜLKE SENİN MALIN DEĞİL

Sözlerinin devamında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı eleştiren Özkıraç, “Sarayda oturan zat 24 saat bu topluma küfrediyor bu ülke senin malın değil. Orada oturup soytarılığı bırak. Senin hakkın yoktur kimsenin çoluğunu çocuğunu karanlıkta bırakmaya” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Özkıraç’a çağrıda bulunan Özkraç, “Böyle devam ederse senin sarayının da elektriğini altüst edeceğiz jeneratörün dahi çalışmayacak” diyerek hükümetin de akıllını başına toplanması için yatırım çağrılarını yineledi.

Özkıraç, şu sözlerle konuşmasını sonlandırdı: “Sayaçları vatandaş tüccardan alıyor ülke bu noktadır. Elektrikleri fiyat ayarlaması oldu tamam ama topluma da şu yatırımları yapacağım da sadece yemeyi biliyorlar”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu