GenelKıbrısManşet

Özkıraç: Ellerini sendikadan çek

KIB-TEK'te örgütlü EL-SEN Başkanı Kubilay Özkıraç, basın toplantısı düzenleyerek, “Sendikada olağanüstü genel kurulun yapılması Sayın Erhan Arıklı’yı neden ilgilendiriyor? Ellerini sendikadan çek” dedi.

 

KIB-TEK’te örgütlü EL-SEN Başkanı Kubilay Özkıraç, basın toplantısı düzenleyerek, “Sendikada olağanüstü genel kurulun yapılması Sayın Erhan Arıklı’yı neden ilgilendiriyor? Ellerini sendikadan çek” dedi.
Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı’ya yönelik suçlamalarda bulunan Özkıraç, “Biz hiçbir baskı ve güce hiçbir tehdide boyun eğecek bir anlayışın temsilcileri değiliz. El-Sen genel kuruluna sen karışamazsın, sen bu ülkede sermayenin temsilciliğini yapıyorsun. Olağanüstü genel kurulu Sayın Erhan Arıklı’yı neden ilgilendiriyor?” diye sordu.
KIB-TEK’in Arıklı’nın söylediği gibi karda değil zararda olduğunu savunan Kubilay Özkıraç, “ Ellerini çekmezsen doğacak olan sonuçlardan sen sorumlusun” uyarısında bulundu.

“BİZ KURULTAYA ALET OLACAK BİR SENDİKA DEĞİLİZ…”
“Bizi güçsüzleştirmeye yönelik politikalar uygulanıyor” ifadelerini kullanan Özkıraç, “Biz kurultaya alet olacak bir sendika değiliz. Bu sendika bölünürse ortaya erhan-sen adında başka bir sendika ortaya çıkar” iddiasında bulundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu