Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Özkıraç: “Kullanılan yakıt santral çalışanlarını çalışamaz hale getirdi”

El-Sen Başkanı Kubilay Özkıraç, santralde kullanılan yakıt nedeniyle çalışanların sağlık riski yaşadığını belirterek Pazartesi gününe kadar sorun çözülmezse Teknecik Elektrik Santrali‘ni kapatacaklarını açıkladı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

El-Sen Başkanı Kubilay Özkıraç, santralde kullanılan yakıt nedeniyle çalışanların sağlık riski yaşadığını belirterek Pazartesi gününe kadar sorun çözülmezse Teknecik Elektrik Santrali‘ni kapatacaklarını açıkladı.

Açıklama şöyle:

Son kez uyarıyoruz. Uzmanların ve El-Sen’ in bütün uyarılarına rağmen Teknecik Elektrik Santrali’nde kullanılan yakıt nedeni ile sağlık riski yaşayan Santral çalışanlarımızın artık çalışamayacak duruma geldiklerini tüm yetkililere duyuruyoruz.

Çok kötü koşullarda üretimi devam ettirmeye çalışan arkadaşlarımız artık üretimi devam ettirmede büyük zorluklarla karşılaşmaktadırlar.

Bu nedenle Pazartesi (13.09.2021) gününe kadar bu sorun çözülmezse Teknecik Elektrik Santrali’ni kapatacağız.

Bizim için çalışanlarımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Emekçi kardeşlerimizi sağlıksız koşullarda çalıştıran anlayışı da şiddetle kınıyoruz

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu