KıbrısManşetSağlık

Özmay: Kendime zarar verirsem tüm sorumlusu KKTC Sağlık Bakanlığı’dır!

Mehmet Özmay isimli turizm çalışanı, sağlık sorunu olmasına ve gerekli tüm raporları Sağlık Bakanlığı’na göndermesine rağmen, ev karantinası talebinin kabul görmediğini ve yurtdışından ülkeye gelişinde, karantina oteline alındığını ifade etti

Mehmet Özmay isimli turizm çalışanı, sağlık sorunu olmasına ve gerekli tüm raporları Sağlık Bakanlığı’na göndermesine rağmen, ev karantinası talebinin kabul görmediğini ve yurtdışından ülkeye gelişinde, karantina oteline alındığını ifade etti.

Panik atak hastası olduğunu kaydeden Özmay, penceresiz ve balkonsuz otel odasında kaldığını ve kendini kötü hissettiğini ifade ederek, “Kendime zarar verirsem tüm sorumlusu KKTC Sağlık Bakanlığı’dır. Sesimi duyurun lütfen” diyerek, isyan etti.

“Yaklaşık 14 yıl emek verdiğim ülkenin bana yaptıklarına kısa özet geçiyorum” diyen Özmay, “Ev karantinasına girmek için istedikleri tüm sağlık raporlarını belgelerini yolladım. 4 mail 16 aramanın hiçbirine cevap vermediler. Bilet alıp gelmiş bulunduk. Uçağa binmeden önce ev karantinası ücretini ödettiler ama buraya gelince 1 gün otelde kal sonra seni oradan alırlar deyip karantina oteline yerleştirdiler. Panik atak hastasıyım, bunun için 2015 yılında tedavi de gördüm. Ölüyorum! Penceresiz balkonsuz otel odasındayım. Ambulans istiyorum yollamıyorlar. Nerede bu devlet nerede…  Ölüyorum! Kendime zarar verirsem tüm sorumlusu KKTC Sağlık Bakanlığı’dır. Sesimi duyurun lütfen” diyerek yaşadığı mağduriyeti sosyal medyada dile getirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu