KıbrısManşetToplum

Öztürkler, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nu kabul etti

Bakan Öztürkler, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti ile gönül ve ülkü birliği içerisinde yürümekten büyük bir kıvanç duyduklarını, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölgesel ve küresel gücünün her geçen gün artmasından dolayı KKTC ve Kıbrıs Türkü’nün de dünden çok daha güçlü olduğunu işaret etti

ÖZTÜRKLER, “DÜN OLDUĞU GİBİ YARINDA ANAVATANIMIZ İLE GÖNÜL BİRLİĞİ İÇERİSİNDE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nu kabul etti.

Bakan Öztürkler, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti ile gönül ve ülkü birliği içerisinde yürümekten büyük bir kıvanç duyduklarını, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölgesel ve küresel gücünün her geçen gün artmasından dolayı KKTC ve Kıbrıs Türkü’nün de dünden çok daha güçlü olduğunu işaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Metin Fevzioğlu’nun Kıbrıs’ı ve Kıbrıs Sorunu çok iyi bilen, kıymeti tartışılmaz bir hukukçu olduğuna vurgu yapan Bakan Öztürkler, “Sayın Fevzioğlu’nun Lefkoşa Büyükelçisi olmasından dolayı mutluyuz. Kendisi Kıbrıs Sorunu başta olmak üzere, KKTC’nin sosyo-ekonomik hayatına dair bilgili, Kıbrıs Türkü’ne karşı da her zaman ilgili olmuştur. Sayın Fevzioğlu KKTC’ye gelir gelmez hemen halkın arasına karışmış, Kıbrıs Türkü’ne olan sevgisini yansıtmıştır. Sayın Büyükelçimizin görevinde başarılı olacağına inancımız tamdır. Dün olduğu gibi yarında Anavatanımız ile gönül birliği içerisinde yürümeye devam edeceğiz. Sayın Fevzioğlu’na nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, tekrardan vatan topraklarına hoş geldiniz diyorum” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu