KıbrısManşetSiyasetToplum

Özuslu: “25 Haziran değişimin başlangıcı olacak!”

Köy köy dolaşan ve gezdiği her yerde yoğun ilgi gören Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin Milletvekili adayı Sami Özuslu’dan, 25 Haziran 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek ara seçimler için önemli mesaj

“Meclisin aritmetiği değişmeyecek ama bu seçim sonucunda hükümete çok sert bir mesaj verilecek”

“Bu ülkenin yarınları ve çocukların geleceği için sandığa gidelim”

“ÜLKENİN YARINLARI İÇİN SANDIĞA GİDELİM” … CTP Milletvekili adayı Sami Özuslu, seçim çalışmaları kapsamında köy köy her vatandaşa ulaşmak için dolaştı. Özuslu’ya birçok yerde CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Genel Sekreter Asım Akansoy, milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer de eşlik etti. Sami Özuslu gittiği yerlerde yaptığı konuşmalarda yurttaşlara “Bu ülkenin yarınları ve çocukların geleceği için sandığa gidelim” çağrısında bulundu.

“KIBRIS TÜRK HALKI BU SANDIKTA BİR MESAJ VERECEK” … 25 Haziran 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde, Kıbrıs Türk halkının hükümete bir mesaj vereceğine dikkat çeken Sami Özuslu, hükümete “sarı kart” gösterileceğini vurguladı. Önümüzdeki seçimlerin bir milletvekilliği seçimi olmadığının altını çizen Özuslu, asıl meselenin hükümete ders verme olduğunu ifade etti. Sami Özuslu, “Meclisin aritmetiği değişmeyecek ama bu seçim sonucunda hükümete çok sert bir mesaj verilecek. Bu seçimde sarı, diğer seçimde ise kesinlikle kırmızı kart görecekler” ifadelerini kullandı.

“STABİL BİR PARA BİRİMİNE ENDEKSLİ MUHASEBE SİSTEMİ” MESAJLARI… CTP yetkilileri ve CTP Milletvekili adayı Sami Özuslu’nun katıldıkları televizyon programlarında ve köy gezilerinde en çok dikkat çekilen konu ise “Stabil bir para birimine endeksli muhasebe sistemi” konusu. Yerlerde sürünen alım gücü ve halkın yoksullaştığı günümüzde, CTP’nin savunduğu ekonomi politikası halktan ilgi gördü. Giderlerin olduğu gibi gelirlerin de dövize endekslenmesi gerektiğine işaret eden CTP’liler, söz konusu durumla halkın alım gücünün korunabileceğini belirtti.

“TOPLUMSAL BİRLİK” VE “ORTAK AKIL” SÖYLEMLERİ DİKKAT ÇEKTİ.. CTP Milletvekili adayı Sami Özuslu’nun “toplumsal birlik” ve “Ortak akıl” söylemleri dikkat çekti. Toplumsal birliğin sağlanması gerektiğini her gittiği yerde dile getiren Sami Özuslu, ortak akılla ve ortak paydalarda buluşarak Kıbrıs Türk halkının her şeyi başarabileceğine dikkat çekti. Önemli olanın ortak paydalarda buluşulması olduğuna defalarca işaret eden Sami Özuslu’nun bu söylemleri halkta da karşılık buldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu