KıbrısManşet

Özyalçın Construction Ltd., zeytin ağaçlarının doğallığını ve şehrin dinamiğini buluşturuyor

Özyalçın Construction Ltd.’in Casa Olivia projesi zeytin ağaçlarının doğallığını ve şehrin dinamiğini buluşturuyor

Girne Zeytinlik’teki Casa Oliva, yenilikçi ve ergonomik mimarisi ile dikkat çekiyor

CASA OLİVA 14 VİLLADAN OLUŞUYOR… Özyalçın Construction Ltd.’in “Doğa ile Dost, Doğa ile Bütün” villa projesi Casa Oliva, yenilikçi ve ergonomik mimarisi ile dikkat çekiyor. Her detayı incelikle düşünülerek tasarlanmış, toplamda 14 villadan oluşan Casa Oliva, doğal ve yalın dış cephe görünümü, modern estetik tarzı ile zeytin ağaçlarıyla çevrelenmiş bir arazide yer alıyor. Casa Oliva, yemyeşil bir doğanın içinde Girne’nin merkezine çok yakın konumu ile doğa ve şehrin dinamiğini buluşturuyor.

 

HER BAHÇEDE ZEYTİN AĞACI VAR… 26 Nisan tarihinde açılan, showhouse’la birlikte satışa sunulan; toplam 220 m2 yaşam alanı olan villaların tümü bahçeli ve her bahçede de mutlaka en az bir zeytin ağacı var. Doğallığıyla büyüleyen, huzurlu atmosferi, modern ve minimal iç ve dış tasarımı, özenle hazırlanmış bahçe ve peyzaj mimarisiyle gören herkesi kendisine hayran bırakan Casa Oliva, ilgiyle karşılandı. Projede havuzlu ve havuzsuz ev seçenekleri bulunuyor. 250 bin sterlinden başlayan fiyatlarla satışa sunulan projedeki villaların son teslim tarihi ise Şubat 2022 olarak belirlenmiş durumda.

 

STANDARTLARIN ÖTESİNDE BİR DEĞER… Özyalçın Construction Ltd.in hayata geçirdiği her projede olduğu gibi Casa Oliva projesi de lokasyonun erişim kolaylığıyla göze çarpıyor. Zeytinlik bölgesinin yaşam için tercih sebebi olması; projeye Türk malı üzerine inşa edilmesiyle birlikte mevcut standartların ötesinde bir değer ilave ediyor. Yatırım geri dönüşünün geçirdiğimiz zor zamanlarda bile hala cazibesini koruması yanında, projedeki evler için oluşturulan uzun vadeli ödeme kolaylıkları da çok konuşulan nitelikler arasında yer alıyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu