KıbrısManşet

Özyalçın Şirketler Grubu, 1 Mayıs’ı çoşku ve eğlence içerisinde kutladı

Ülkemizin köklü kuruluşlarından Özyalçın Şirketler Grubu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde çalışanları ile birlikte Hurma Restaurant’ta kutlamaya yaptılar.

Ülkemizin köklü kuruluşlarından Özyalçın Şirketler Grubu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde çalışanları ile birlikte Hurma Restaurant’ta kutlamaya yaptılar.

Özyalçın Şirketler Grup Direktörleri Yağmur Özyalçın ve Yaprak Özyalçın yaptıkları açıklamada;

‘‘Çalışanlarımız her zaman bizim önceliğimizdir. Onlar için söz verdiğimiz şekilde hep daha iyisi hedefiyle bir gün değil her gün iş güvenliğine ve özlük haklarına önem vermekteyiz.

Benimsediğimiz bu misyon ile personelimizi özel sağlık sigortasıyla güvence altına almak, uzun yıllardır şantiyelerimizi NQA tarafından iş sağlığı ve iş güvenliği hususlarında yüksek kalite standartlarında denetletmek, kurum içi ve kurum dışı eğitimler ile kariyer planlarını ve hayat boyu eğitimlerine katkı sağlayarak, profesyonel insan kaynakları danışmanlık hizmetiyle adil kariyer planı ve ücret politikası oluşturarak, motivasyon etkinlikleri, atölye çalışmaları ile çalışanlarımızın sosyal hayatlarını, kültür, sanat, spor ve eğlence aktiviteleriyle zenginleştirmeye yönelik faaliyetler gerçekleştirmekteyiz.

Bizler için paha biçilemeyen tek şey emektir ve emeğin her zaman yanında olup tüm çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü gönülden kutlarız diyerek sözlerini noktaladılar.”

Etkinlikte Özyalçın Şirketler Grubu’nun direktörleri ve çalışanları birlikte bando eşliğinde mangal, dans ve oyunlar oynadılar.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu