EkonomiKıbrısManşetSağlık

Özyalçın Şirketler Grubu’ndan örnek davranış

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların faaliyetlerine devam etmesine izin verilmesine rağmen, büyük bir duyarlılık örneği sergileyen Özyalçın Group of Companies, toplum sağlığını ön planda tutarak herkese örnek oldu

GIYNIK ÖZEL

Özyalçın Group of Companies ve Özyalçın Construction merkez ofislerinin yönetim kurulu tarafından alınan karar neticesinde, 27 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında kapalı olacağı açıklandı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların faaliyetlerine devam etmesine izin verilmesine rağmen, büyük bir duyarlılık örneği sergileyen Özyalçın Group of Companies, toplum sağlığını ön planda tutarak herkese örnek oldu.

ÖZYALÇIN: TOPLUM SAĞLIĞIMIZ HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ

Özyalçın Group of Companies direktörü Yağmur Özyalçın, “Toplum sağlığımız her zaman önceliğimiz. Ümit ediyorum ki doğru alınacak kararlar ve atılacak temkinli adımlarla bugünleri kısa sürede geride bırakacağız. Bu süreçte de zihinsel ve fiziksel sağlığımız için bulaşın yoğun olduğu Girne’mizde risklerimizi azaltmak ve şirket içi planlamamızı güncellemek adına Pazartesi gününe kadar merkez ofislerimizi kapama kararı aldık” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu