ÇevreKıbrısManşetToplumYaşam

Özyalçın’dan temiz enerjiye yatırım

In-Charge ülkemizdeki elektrikli araçların kesintisiz ulaşımı için KKTC’nin dört bir yanında, günden güne artan elektrikli araç şarj istasyonları ile ücretsiz hizmet sunmaya devam ediyor.

GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYÜP GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR… Özyalçın Group of Companies bünyesindeki Özyalçın Enerji Ltd. tarafından 2020 yılında hayata geçirilen Kuzey Kıbrıs’ın ilk elektrikli otomobil şarj ünitesi In-Charge, elektrikli otomobil sahiplerine KKTC’nin dört bir yanında, günden güne artan elektrikli araç şarj istasyonları ile ücretsiz olarak hizmet sunmaya devam ediyor. Elektrikli otomobil şarj ünitesi In-Charge markası ile elektrikli araç kullanıcılarına temiz enerji ile ücretsiz şarj etme imkanı sağlayan Özyalçın Enerji Ltd. Direktörleri Yağmur Özyalçın ve Yaprak Özyalçın 2020 yılında kurdukları In-Charge markasının KKTC’nin dört bir yanında artan şarj istasyonları ile giderek büyüyüp, gelişerek halka sağladıkları bu öncü hizmetten dolayı gurur ve de mutluluk duyduklarını belirttiler.

YAĞMUR ÖZYALÇIN: HEM DÜNYAMIZIN HEM DE ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ KORUMAK İÇİN… “In-Charge markamız ile yarattığımız değeri uzun soluklu kılabilmek amacı ile ekonomik, çevresel, sosyal ve yönetim alanlarında stratejik bir yaklaşım geliştirerek, kurumsal sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. İlerleyen dönemde artık insanlarımızın alışkanlıkları daha da değişecek” diyen Özyalçın Enerji Ltd. Direktörü Yağmur Özyalçın, “Enerji sektöründe karbon ayak izini azaltmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle de yenilenebilir kaynaklara dayalı enerji sektörüne yönelik yatırımlar için var gücümüzle çalışıyoruz. Yeni nesil teknolojileri de hayata geçirerek, hem dünyamızın hem de ülkemizin geleceğini korumak ve sürdürülebilir bir geleceği mümkün kılmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

YAPRAK ÖZYALÇIN: DAHA TEMİZ BİR ÜLKE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ… Dünya iklim değişikliği sorununa karşı alınan en önemli önlemlerden birinin, içten yanmalı yakıt teknolojisine bağlı olan motor teknolojisinin değiştirilmesi olduğunu vurgulayan Özyalçın Enerji Ltd. Direktörü Yaprak Özyalçın, “Atmosferimiz maalesef sonsuz büyüklükte değil ve bu kadar fazla atık gazın salınması sebebiyle artık kendi kendini yenileyemiyor. Sosyal sorumluluk bilinci yüksek insanlarımız ile elektrikli araç kullanımını teşvik eden yatırımlarımız ve devlet desteği ile sürdürülebilir, daha temiz bir ülke için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Özyalçın Enerji Ltd. operasyonlarının ve yatırımlarının merkezine sürdürülebilirliği, inovasyonu ve teknolojiyi alarak; daha temiz bir çevre için, insan odaklı ekosistemlere ve yenileyici iş modellerine yaptığı yatırımlarla sektöre öncülük etmeye devam ediyor.

Elektrikli otomobil şarj ünitesi In-Charge markası ile elektrikli araç kullanıcılarına temiz enerji ile ücretsiz şarj etme imkanı sağlayan Özyalçın Enerji Ltd. Direktörleri Yağmur Özyalçın ve Yaprak Özyalçın 2020 yılında kurdukları In-Charge markasının KKTC’nin dört bir yanında artan şarj istasyonları ile giderek büyüyüp, gelişerek halka sağladıkları bu öncü hizmetten dolayı gurur ve de mutluluk duyduklarını belirttiler.

Özyalçın Enerji Ltd. Direktörü Yağmur Özyalçın, “In-Charge markamız ile yarattığımız değeri uzun soluklu kılabilmek amacı ile ekonomik, çevresel, sosyal ve yönetim alanlarında stratejik bir yaklaşım geliştirerek, kurumsal sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. İlerleyen dönemde artık insanlarımızın alışkanlıkları daha da değişecek.

Dünya sorunu haline gelen iklim krizi ile sosyal sorumluluk bilinci yüksek kişiler ve akaryakıta yansıyan zamlar ile ülkemizde elektrikli araç sahiplerinin sayısı günden güne sevindirici şekilde artmakta. Bu doğrultuda artan şarj istasyon talepleri bizlere ortaya doğru bir vizyon koyduğumuzu gösteriyor.

Enerji sektöründe karbon ayak izini azaltmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle de yenilenebilir kaynaklara dayalı enerji sektörüne yönelik yatırımlar için var gücümüzle çalışıyoruz. Yeni nesil teknolojileri de hayata geçirerek, hem dünyamızın hem de ülkemizin geleceğini korumak ve sürdürülebilir bir geleceği mümkün kılmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Özyalçın Enerji Ltd. Direktörü Yaprak Özyalçın; ‘‘Son günlerde artan akaryakıt fiyatları ile birçok vatandaş elektrikli araçlara yönelmeye başlarken, iş insanları, kamu kurum ve kuruluşları bu hususları dikkate alarak park yerlerine elektrikli araçlar için sağladığımız In-Charge şarj istasyonlarımızı yerleştirmeye başladılar.

Artan talepler bizler için büyük bir mutluluk ve de gururdur. İnsanların araçlarını güvenle şarj edebileceği ve bu esnada da durdukları tesislerde hizmetlerden faydalanabilecekleri şarj istasyonları oluşturmaya özellikle önem gösteriyoruz.

Dünya iklim değişikliği sorununa karşı alınan en önemli önlemlerden birinin, içten yanmalı yakıt teknolojisine bağlı olan motor teknolojisinin değiştirilmesi olduğunu vurgulayan Yaprak Özyalçın; atmosferimiz maalesef sonsuz büyüklükte değil ve bu kadar fazla atık gazın salınması sebebiyle artık kendi kendini yenileyemiyor. Sosyal sorumluluk bilinci yüksek insanlarımız ile elektrikli araç kullanımını teşvik eden yatırımlarımız ve devlet desteği ile sürdürülebilir, daha temiz bir ülke için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu