KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Parasını isteyen taksici ciddi şekilde darp edildi!

Gazimağusa’da taksicilik yapan Murat Kaya parasını istediği için darp edildi. Yabancı uyruklu iki öğrenci Kaya’nın kafasına taşla vurdu, küfürler etti! Kaya, “Can güvenliğimiz yok, bir insanın canı bu kadar ucuz olmamalı” dedi

Gazimağusa’da meydana gelen olayda taksici Murat Kaya ciddi şekilde darp edildi, kafasına taşla vuruldu…

Mağusa’da taksicilik yapan Kaya, başına gelenleri anlattı.

Murat Kaya, “Ben Mağusa’da taksiciyim… İki yabancı uyruklu öğrenci beni bir konuma göndererek arkadaşlarını almamı istedi ben parasını söyledim ve kabul ettiler. Konuma gittiğimde ise almam gereken kişiye ulaşamadım gençlerde ulaşamamış” şeklinde konuştu.

100 TL İÇİN DARP EDİLDİ

Alacağı kişiye ulaşamadığı için iki gencin yanına geri dönen Kaya, “Benzin param olan 100 TL’yi sizden almalıyım” ifadesini kullandığını ve ardından darp edilmeye başlandığını dile getirdi.

“KAFAMA TAŞ İLE VURULDU”

“Küfürler ettiler, vurmaya başladılar ve en son kafama taş ile vurdular” diyen Kaya, olayın ardından hemen hastaneye gittiğini söyledi.

KAYA’NIN OMZU ÇIKTI 

Kaya, omzunun çıktığını ve ellerinde şişlikler ve morluklar olduğunu da kaydetti.
Poliste olduğunu ve darp raporu alarak şikayetçi olduğunu belirten Kaya, “Doktor 3 hafta çalışma dedi 3 tane çocuğum var ne yiyip içeceğiz?” şeklinde bir soru sordu.

“Polisin olayın takipçisi olacağına güveniyorum…  Özellikle Ulaştırma Bakanlığı’na sesleniyorum yasa çıkarın” diyen Kaya, can güvenlikleri olmadığının altını çizdi.

“CANIMIZ BU KADAR UCUZ OLMAMALI”

Kaya son olarak, “Kamuoyu sesimizi duysun canımız bu kadar ucuz olmamalı” dedi.

Muhammet Biberoğlu

Olay ile ilgili açıklamada bulunan Taksiciler Birliği Başkanı Muhammet Biberoğlu ise “Müşteriyi bulamadı için benzin parasını istedi ve arkadaşımızın başına bunlar geldi” diyerek, daha öncede böyle olayların olduğunu ifade etti.
Taksicinin can güvenliğinin olmadığını kaydeden Biberoğlu, “Ne yapacağımızı bilmiyoruz” şeklinde konuştu.

“EMNİYET KEMERİ TAKMAYA DAHİ KORKUYORUZ”

Özellikle geceleri emniyet kemeri dahi takmaya korkar hale geldiklerine değinen Biberoğlu, “Para istediğimizde küfür edenler tükürenler saldıranlar var” diyerek hükümetin önlem alması gerektiğine işaret etti.

“CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK!”

Biberoğlu son olarak, “Can güvenliğimiz yok” dedi.

(Kıbrıs Postası)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu