KıbrısManşetToplum

Parti facia ile bitti

Gonyeli Ersoy Hoca Apartmanı 3. katta süren partide Takudzwa Arnold Gada isimli öğrenci henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü üçüncü kattan düştü

 

DEVRİM DEMİR

Afrika kökenli bir grup öğrenci Gonyeli’de dün gece sabah saatlerine kadar evde parti yaparak eğlendi. Gonyeli Ersoy Hoca Apartmanı 3. katta süren partide Takudzwa Arnold Gada isimli öğrenci henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü üçüncü kattan düştü.

Bu sabah saat 07.00 sıralarında 112 Acil Servisten yardım isteyen görgü tanıkları evde kalabalık bir grubun eğlendiğini ve Takudzwa Arnold Gada’nın üçüncü kattan atıldığını iddia etti.

Lefkoşa Polis Müdürlüğüne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ve Adli Şube ekipleri olayla bağlantısı olabileceğini düşündüğü 4 kişiyi soruşturma amacıyla Müdürlüğe sevk etti.

GIYNIK GAZETESİ’NIN güvenilir kaynaklardan edindiği ilk bilgilerde Gada’nın tedavisinin devam ettiği ve vücudunda çok sayıda kırık olduğu öğrenildi.

YILLARDIR KAÇAK… Ülkede öğrenci statüsünde olduğu öğrenilen ve üçüncü kattan düşerek ağır yaralanan Takudzwa Arnold Gada’nın 2018 yılından bu yana ülkede kaçak olarak kaldığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu