KıbrısManşet

“Parti içerisindeki hesaplaşmalara bir itirazım yok”

Sağlık Bakanlığı görevinden alınan Ali Pilli ile gündemin yoğunluğuna bir de Ulusal Birlik Partisi içerisinde yaşanan kriz eklendi.

Yaşanılan kabine değişikliği ve alınan son kararlar ile Ulusal Birlik Partisi içerisinde dengeler değişti. Parti içindeki muhaliflerden olağanüstü çağrısı gelmişti.

Kurultay yapılması konusunda ve UBP içerisinde yaşanılan tartışmaları GIYNIK Gazetesi’ne değerlendiren Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, parti içerisinde yaşanan sorunların partiyi ilgilendirdiğini ancak bir adım atılırken de vatandaşın düşünülmesi gerektiğini belirtti.

Parti içerinde sorun olmasının normal olduğunu söyleyen Ataoğlu, “Parti içinde bir sıkıntı yaşanırsa bu parti içinde kalmalı. Bu hükümet vatandaşın yanında olmak için kuruldu ancak şimdi parti içerisinde yaşanan sıkıntılar ile yapılacak olan hareketler sonrasında vatandaşın aleyhine bir hareket olacaksa herkesin dikkat emesi gerekir” ifadelerine yer verdi.

“Parti içerisindeki hesaplaşmalara bir itirazım yok” diye Ataoğlu, “Atılacak adımda vatandaşı düşünerek adım atılmalı” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu