GenelKıbrısManşetSpor

Pedallar dağ bisikletinde döndü

Bisiklet Federasyonu, 2021 Güner Burgul sezonu faaliyet programında yer alan Dağ Bisikleti Maratonu büyük bir coşku içerisinde rekorlarla gerçekleşti.

BİSİKLETTE “DAĞ” HEYECANI YAŞANDI

KKTC Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen 2021 Güner Burgul Bisiklet Sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Bisiklet Federasyonu’nun bu spora hayatını adayan ve rahmete kavuşan onursal başkan Güner Burgul adını alan sezonun faaliyet takvimi içerisindeki dağ bisikleti yarışı müthiş bir coşkuyla gerçekleşti.

REKRO KATILIM OLDU

Bisiklet Federasyonu tarafından ülkemizde ilk kez gerçekleştirilen Dağ Bisikleti Maratonu yarışında 82 sporcu katılımı ile rekor kırıldı. İlk kez bir dağ bisikleti yarışına rekor sayıda yoğun katılım olurken eski federasyon başkanlarından İnsel Paraliği’n de HİP kategorisinde yarışa katılıp destek vermesi ve alanında birinci olması bisiklet sporu ve federasyon adına önemli bir durum oldu.

CEVDET: KATKI KOYAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Öte yandan Noyanlar sponsorluğunda gerçekleşen yarışla ilgili açıklama yapan federasyon başkanı Mustafa Cevdet şu ifadeleri kullandı; “Tüm ekibi ile yarışımıza destek vermesi ve sporcularımıza kokteyli bir ödül töreni düzenlemesi bizleri onure etti. Eski başkanlardan Hüseyin Akçan’ın, milli sporculardan ilk kadın sporcu olan Şerife Akcan’ın, Zihni Üney’in ve başarılı sporculara ödül vermesi tüm kulüplerin yoğun katımı, sporcu ailelerin yarışımıza destek verip orada olmaları federasyonumuz için çok önemliydi. Bu katılım ve destekten dolayı herkese teşekkür ederim.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu