KıbrısManşetSiyasetTürkiye

Peker: Benim kardeşim kutlu adalı olayını anlatıyor, neden ifadesine geçirmiyorsunuz?

Gözaltına alınan kardeşi Atilla Peker'le ilgili de bir paylaşım yapan Sedat Peker, kardeşinin Kutlu Adalı cinayetini anlatmak istediğini fakat bu konuda ifadesinin alınmadığını iddia ederek, "Samimi ihbarda bulunuyorlar, niye ifade kaydına geçirmiyorsunuz?" diye sordu

TC İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Habertürk canlı yayınında, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarına verdiği yanıtlara Peker kişisel Twitter hesabından tepki gösterdi.

Gözaltına alınan kardeşi Atilla Peker’le ilgili de bir paylaşım yapan Sedat Peker, kardeşinin Kutlu Adalı cinayetini anlatmak istediğini fakat bu konuda ifadesinin alınmadığını iddia ederek, “Samimi ihbarda bulunuyorlar, niye ifade kaydına geçirmiyorsunuz?” diye sordu.

“Benim kardeşim kutlu adalı olayını anlatıyor, neden ifadesine geçirmiyorsunuz? Samimi ihbarda bulunuyor, niye ifade kaydına geçirmiyorsunuz?”

“PAZAR GÜNÜ SENİ MAHVEDECEĞİM”

Gelecek pazar yeni bir video yayınlayacağının da sinyalini veren Peker, “Süslü sülü, pazar günü seni mahvedeceğim. Benim üzerime olan hiçbir arabayı Nurettin Demir isimli şahıs hiçbir zaman kullanmadı” mesajını paylaştı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu