KıbrısManşetSiyasetTürkiye

Peker: Kıbrıslı siyasiler arşiv elimde, sizleri de rezil edeceğim

Organize Suç Örgütü Liderliği suçlamasıyla yargılanan Sedat Peker, kısa bir süre önce Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, ülkemiz siyasilerine çok sert bir mesaj gönderdi

Organize Suç Örgütü Liderliği suçlamasıyla yargılanan Sedat Peker, kısa bir süre önce Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, ülkemiz siyasilerine çok sert bir mesaj gönderdi.

Bir takım odakların elinde bulunan şantaj görüntülerinin artık kendi elinde olduğunu doğrulayan “Türkiye’de bana karşı kurulan komploya destek verirsiniz he. Hepiniz yandınız. Arşiv bana geçti. Siz kaşındınız. Sizi de rezil edeceğim. Utanma duygusu olan, istifa edip gitsin” şeklindeki mesajıyla gözdağı verdi.

PEKER, VİDEOLARI YAYINLAYACAĞI ADRESİ DUYURDU

Peker, bu tip videoların müstehcen olduğu için kendi hesabından yayınlanmayacağını da ifade ederek, ‘Deli Çavuş’ diye yeni bir hesap olduğunu ve şahsına komplo kuran Kıbrıslı siyasilerin videolarını, eğer istifa etmezlerse, o hesap üstünden yayınlayacağını söyledi. Peker açıklamasında şunları kaydetti:

”Kıbrıslı siyasetçiler (şerefli olanlar baş tacı), sizin de hepinizi deli edecem. Sonra sülü gibi sizi de tedavi edeceğim. Arşivde Türkiye’den kimler mi var? Çok eğleneceğiz çok.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu