FutbolKıbrısManşetSporToplum

Perde Atatürk’te Açılıyor

Aksa Süper Ligi 8. hafta karşılaşmaları yarın akşam oynanacak Göçmenköy - Yenicami maçıyla başlıyor. Yaralı iki takımın maçında galibiyete kimin uzanacağı merak ediliyor

Aksa Süper Ligi 8. hafta karşılaşmaları yarın akşam oynanacak Göçmenköy – Yenicami maçıyla başlıyor. Yaralı iki takımın maçında galibiyete kimin uzanacağı merak ediliyor.

Göçmenköy ve Yenicami takımları son lig maçlarını kaybederken iki takımın 7 haftalık karnesinde neler yapmış inceleyelim. Göçmenköy sezona İltaç Karayel yönetiminde başladı ve Doğan Türk Birliği maçında alınan farklı mağlubiyet sonra görevden ayrıldı. Göçmenköy İltaç Karayel yönetiminde 5 maçta 5 puan topladı. Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Göçmenköy ligde en son galibiyetini ligin ilk haftası Çetinkaya karşısında aldı ve sonraki 6 maçlık periyotta 2 puan toplayabildi. Kadro bakımından kaliteli bir kadroya sahip olan takım Yenicami maçını kazanarak çıkış yakalamak istiyor.

Yenicami lige çok iyi bir başlangıç yaparak 4 maçta 12 puan toplamıştı. Bu süreçte Teknik Direktör Ulus Nasıroğlu.’nun istifa kararı almasının ardından yönetim ile yapılan görüşme sonucunda istifa geri alınmıştı. Bu süreç takımı etkilemiş olacak ki Yenicami 3 maçta 2 puan topladı ve zirve yarışından uzaklaştı.

Yenicami takımında golcülerin de suskunluğu dikkat çekiyor. Başkentin siyah beyazlı ekibi 14 puanla 4. sırada yer alıyor. Yenicami takımı Göçmenköy maçını kazanarak yeniden çıkış yakalamak ve zirve yarışının içinde olmak istiyor. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak karşılaşma BRT-2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Derbi maçta hakem Emre Öztaşlı düdük çalacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu