KıbrısManşet

Personel eksik teçhizat yok, ‘İnsanüstü bir çabayla çalışılıyor’

 Personel ve teçhizat eksikliklerine rağmen işlerini özveriyle yaptıklarına dikkat çeken Gardiyan Türkmen, ‘önce gerçekleri kabul edelim’ dedi ve ‘Kim ne derse desin bu ülkede eksik personel eksik yasa eksik teçhizat ve verilmeyen birçok hakka rağmen polis örgütü, cezaevi çalışanlarımız, sağlık çalışanlarımız ve sayamadığım birçok kurum bir bütün olarak görevlerini en iyi şekilde ifa edebilmek için insan üstü bir çaba sarf etmektedir. Gerisi teferruattır’ ifadelerine yer verdi

Merkezi Cezaevinde gardiyan olarak görev yapan HAK-SEN eski başkanı İzzet Türkmen, cezaevinden kaçan ve 4 gün süren aramaların sonucunda yakalanan Rus uyruklu Alexander Satlaev’in yakalanmasının ardından sorunları sosyal medya hesabından dile getirdi.

Personel ve teçhizat eksikliklerine rağmen işlerini özveriyle yaptıklarına dikkat çeken Gardiyan Türkmen, ‘önce gerçekleri kabul edelim’ dedi ve ‘Kim ne derse desin bu ülkede eksik personel eksik yasa eksik teçhizat ve verilmeyen birçok hakka rağmen polis örgütü, cezaevi çalışanlarımız, sağlık çalışanlarımız ve sayamadığım birçok kurum bir bütün olarak görevlerini en iyi şekilde ifa edebilmek için insan üstü bir çaba sarf etmektedir. Gerisi teferruattır’ ifadelerine yer verdi.

İzzet Türkmen’in sosyal medya paylaşımının tamamı ise şu şekilde;

Önce gerçekleri kabul edelim. Sonra ???

Kim ne derse desin bu ülkede eksik personel eksik yasa eksik teçhizat ve verilmeyen birçok hakka rağmen polis örgütü, cezaevi çalışanlarımız, sağlık çalışanlarımız ve sayamadığım birçok kurum bir bütün olarak görevlerini en iyi şekilde ifa edebilmek için insan üstü bir çaba sarf etmektedir. Gerisi teferruattır. Önce bunları kabul edin. Sonra bu kurumlara vizyonu misyonu ama en önemlisi insanlığı olan liyakatli kişileri yönetici kadrolarına atayın. Sonra da bir susun işlerine karışmayın o zaman hak ettiğiniz toplum seviyesine ulaşacaksınız. ( Bir de her kuruma başın sözcüsü atamayı unutmayın o zaman da bu kadar bilgi kirliliği yaşanmaz alın teri döken emekçilerimiz boş yere karalanmaz )

Diğer Haberler

Başa dön tuşu