KıbrısManşetToplum

Personel organize etti Başkan sahiplendi

Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi uhdesinde olan Büyükkonuk Eko Gün etkinliğini yine Büyükkonuk Belediyesi personelinin çabasıyla hayat buldu

Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi uhdesinde olan Büyükkonuk Eko Gün etkinliğini yine Büyükkonuk Belediyesi personelinin çabasıyla hayat buldu.

ÖZEL HABER

‘YAPMAK İSTEMEDİĞİ’ EKO GÜN’DE BAŞROLDE
Büyükkonuk Eko Gün etkinliğinin 23’üncüsü geçtiğimiz hafta sonu Büyükkonuk köy meydanında gerçekleştirilirken, Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi’ne bağlı Büyükkonuk İdare Amirliği’nin özverisi takdir topladı. Büyükkonuk İdare Amiri Hasan Evren ve belediye personeli, Büyükkonuk Eko Gün etkinliğinin gerçekleşmesi için büyük çaba harcarken, Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi Başkanı Fatma Çimen Tuğlu’nun tüm takdiri toplamak için Eko Gün’de başrolde olduğu ve organizasyonun gerçek mimarlarından rol çaldığı da dikkatlerden kaçmadı.

TEPKİLER ÜZERİNE GERİ ADIM ATMIŞTI
Büyükkonuk Eko Gün etkinliğini gerçekleştirmekten vazgeçen fakat Büyükkonuk halkı ve Büyükkonuk Belediyesi Eski Başkanı Ahmet Sennaroğlu’nun yoğun baskıları neticesinde bu kararından geri adım atan Fatma Çimen Tuğlu’ya rağmen, Büyükkonuk İdare Amirliği ve belediye personeli Eko Gün’ün Büyükkonuk’a yakışır şekilde gerçekleşmesi için emeklerini esirgemedi. Büyükkonuk İdare Amiri Hasan Evren’in gün sonu belediye personeli ile çekilen aile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak, teşekkür etmesi de bölge halkının beğenisini kazandı.

HARUP FİYATI KONUSU YİNE GÜNDEMDEYDİ
Öte yandan, yeterli tanıtım olmaması nedeniyle geçmiş yıllara oranla daha sönük geçen Büyükkonuk Eko Gün etkinliğinde gözler TC Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nu ararken, Mehmetçik Üzüm Festivali’nin açılışında da yer almayan Feyzioğlu’nun Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi etkinliklerine katılmamayı tercih mi ettiği yoksa rastlantı mı olduğu merak konusu oldu. Açılışta konuşma gerçekleştirilen Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe de kadınların her alanda üretmesinin önemine işaret etti. Harup fiyatının hala daha belirlenememesinin sıkıntılara neden olduğunu belirten Özdenefe, üreticilerin desteklenmesinin herkes için çok kıymetli olduğunu kaydetti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu