Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Petrol istasyonundan akü çaldılar

Alayköy'de meydana gelen sirkat ve mülke tecavüz meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Ekrem Balıkcı mahkeme huzuruna çıkarıldı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Alayköy’de meydana gelen sirkat ve mülke tecavüz meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Ekrem Balıkcı mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Ömer Ülger, olguları aktardı. Polis, zanlı Ekrem Balçık’ın Sirkat ve Mülke tecavüz suçuyla methaldar olduğunu belirtti. Polis, zanlı Ekrem Balçık’ın 17.01.2023 tarihinde 22.30 raddelerinde Alayköy’de faaliyet gösteren Kuruçeşme Petrol istasyonundan zanlılar Ali Amuder ve Hüseyin Topaloğulları ile birlikte toplam değerleri 15 bin TL olan aküleri sirkat ettiklerini belirtti. Polis, aranan zanlı Ekrem Balçık’ın 21.01.2023 tarihinde Güzelyurt’ta tutuklandığını söyledi. Polis, aranan emareler ve alınacak ifadeler olduğunu belirtip, zanlının üç gün tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.

(Kamalı Haber)

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu