GenelKıbrısManşetToplum

Piabella Prestige Hotel’de her şey bir arada!

Chamada Hotels’in Kıbrıs Turizm sektörüne 2017 yılında sunduğu ilk oteli Piabella Prestige Hotel kaliteli hizmeti ve eğlenceleri ile adından söz ettiriyor

Chamada Hotels’in Kıbrıs Turizm sektörüne 2017 yılında sunduğu ilk oteli Piabella Prestige Hotel kaliteli hizmeti ve eğlenceleri ile adından söz ettiriyor.

Piabella Prestige, elegant dizaynı ile dikkat çeken 53 Deluxe Odası, Lezzeti ve Manzarası ile adından söz ettiren Ocakbaşı Restaurantı, görsel ve ışık şovlarının ve dansçıların benzersiz performansları ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenceyi doruklarda yaşatan Chamada Club’ı ile şehrin kalbinde hizmet veriyor.

KAHVALTI KEYFİNİ BUTİK YAŞAYIN
Haftanın her günü manzarası ile ünlü terasında 08:00 ile 14:00 saatleri arası Serpme Köy Kahvaltısı size özel olarak Cheflerimizin lezzet dolu sunumları ile gününüzü keyiflendirecek.

CHAMADA OCAKBAŞI
Lezzeti ve Keyfi bir arada sunan Chamada Ocakbaşı hemen yanı başınızda. Yeni liman çemberinde yer alan Piabella Prestige Hotel’in Teras katında yer alan Chamada Ocakbaşında hem alakart menüden istediğiniz ürünleri seçebilir hem de sizlere özel olarak hazırlanmış Set Menüleri ile her keyfinize ortak olabilecek seçenekleri mevcut. Web sitesine özel fiyatlar ile online olarak satın alabileceğiniz set menüleri aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://booking.chamadahotels.com/tr/detail?es=piabella-ocakbasi-alacarte-restaurant&ht=2

CHAMADA CLUB, EĞLENCEYE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
Adanın yeni eğlence markası Chamada Club, kısa zamanda eğlencenin nabzının attığı mekan haline geldi. Chamada Club’ın kışlık mekanı Piabella Prestige Hotel’de yer alıyor. Dizaynı, görsel ve dans şovları ile eğlencenin zirvesinde saatler sunan mekanda eğlence severleri sürpriz şovlar bekliyor… Müzik ve eğlence severler, gecenin ilk saatlerinden sabahın ilk saatlerine kadar deliler gibi eğlencenin zirvesini yaşıyor.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu