GenelKıbrısManşet

Pilli, erken seçim ve aşı konusunu değerlendirdi

Sağlık eski Bakanı, UBP Milletvekili Ali Pilli, GIYNIK Web TV’de değerlendirmelerde bulundu erken seçim tarihinin 20 Nisan’a kadar belirlenmesi gerektiğine işaret etti. Pilli, "Madem erken seçim hükümeti kuruldu, o zaman erken bir zamanda seçim yapılmalı" dedi.

Sağlık eski Bakanı, UBP Milletvekili Ali Pilli,  erken seçim tarihinin 20 Nisan’a kadar belirlenmesi gerektiğine işaret etti, “Madem erken seçim hükümeti kuruldu, o zaman erken bir zamanda seçim yapılmalı.” dedi.

UBP içi çekişme iddialarını da yanıtlayan Pilli,  “UBP kurultayı yapılınca parti içindeki çekişmelerinde biteceğini düşünüyorum. Tek milletvekili için seçim yapmak maddi anlamda bu topluma bir külfettir. Yasal olarak 20 Nisan’a kadar tüm partilerin konuyu bir karara bağlaması gerekir. Madem erken seçim hükümeti kuruldu, o zaman erken bir zamanda seçim yapılmalı. Bana göre bir an önce erken seçim tarihi belirlenmeli” ifadelerini kullandı.

Sağlık eski Bakanı Pilli, seçimde aday olacak mısınız sorusuna yanıtında ise “Sadece Milletvekilliği görevine adaylığımı koyacağım” vurgusu yaptı.

 “BİR DOKTOR OLARAK ASTRAZENECA AŞISININ YAPILMASI TARAFTARI DEĞİLİM”

Aşı markaları tartışmalarına değinen Ali Pilli, AstraZeneca marka aşıların dünyada çeşitli tartışmalara neden olduğunu ve bazı ülkelerde yasaklandığını ifade ederek,  “Ben bir doktor olarak bu aşının yapılması taraftarı değilim. Bana insanları bu aşıyla aşıla deseler aşılamam. Yaptırmayın demiyorum sadece kendi düşüncemi dile getiriyorum. ” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu