Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSağlık

Pilli: Şubat tatili erkene çekilebilir

Bu hafta içinde okulları gözlem altına alacaklarını belirten Bakan Pilli, “Bulaşın durumuna göre yılbaşından sonra Şubat tatilini öne çekebiliriz. Ama bunu yapabiliriz diyorum, yapacağız demiyorum, yanlış algılanmasın” dedi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

GIYNIK ÖZEL

Sağlık Bakanı Ali Pilli, telefoniyen katıldığı canlı yayında yerel bulaş ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tüm okulların tedbir amaçlı kapatılması konusunun sorulması üzerine Pilli, bu hafta içinde okulları gözlem altına aldıklarını belirterek, “Bizim okullarla ilgili düşüncemiz, okullardaki bulaşın durumuna göre yılbaşının ardından Şubat tatilini öne alabiliriz. Bu kesin bir durum değildir. Okullardaki bulaş durumuna göre takip edip Eğitim Bakanlığı’yla birlikte okulların durumunu kararlaştıracağız” dedi.

Pilli, 9 Eylül İlkokulu’nda tespit edilen pozitif vaka sayısının 7’ye yükseldiğini ve vakaların 5’inin öğretmen, 2’sinin öğrenci olduğunu belirtti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu