KıbrısManşet

Pilli’nin görevden alınmasının yankıları devam ediyor

Ali Pilli'nin görevden alınıp yerine Ünal Üstel'in göreve getirilmesinin yankıları devam ediyor.

Dün Sağlık Bakanlığı görevinden alınan Ali Pilli hakkında Gıynık’a konuşan Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Yasemin Öztürk, “Şuan önemli bir süreçten geçiyoruz ve bu sürecin önemli bir kısmını çok iyi idare etti. Görev verildiği takdirde diğer arkadaşta görevini iyi şekilde yapacaktır ancak hali hazırda görevini iyi yapan birisi varken görevden alınmasını doğru bulmuyorum. Tabi ki Başbakan nasıl doğru buluyorsa o şekilde hareket etmiştir ama ben doğru olduğunu düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

Ali Pilli’nin yorgun olduğu söylemleri hakkında konuşan Öztürk, “Yorgun olduğunu en iyi Sayın Pilli bilir, yoğun çalışıyor yorgun olabilir tabi ki de ama bunu kendisine önceden söylenmesi gerekirdi. Pilli’nin açıklamalarına baktığımızda kendisinin de televizyondan öğrendiğini biliyoruz bu hiç doğru değil” açıklamalarına yer verdi

“Muhalefetin yapamadığını biz yapıyoruz” diyen Öztürk, Mart ayında yapılması planlanan kurultay için destek verdiğini belirtti ve “Seçilecek olan biran önce seçilsin ve önümüzü görelim” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu