KıbrısManşetSpor

Plaj voleybolunda heyecan yükseliyor

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2021 Kulüplerarası Yıldızlar Plaj Voleybolu Ligi’nde 2. hafta tamamlandı

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2021 Kulüplerarası Yıldızlar Plaj Voleybolu Ligi’nde 2. hafta tamamlandı. Organizasyonda şuana kadar 82 karşılaşma oynandı. İlk 2 hafta müsabakaları sonucunda kızlarda son 16’ya erkeklerde ise son 8’e kalan 6 takım belli oldu.

Kızlarda DAÜ ve Esentepe kulüpleri 5 takımla son 16’ya kalırken, GMBÇS 4, MGA ve KGM birer takımla ikinci tur oynama hakkını elde etti.

Erkeklerde 2 müsabaka dışında gruplardaki sıralamalar belli oldu. 2. Tur’a yükselen 6 takım belirlendi. Son iki takım yarın akşam oynanacak olan karşılaşmanın ardından belli olacak.

Erkeklerde çeyrek finale şuana kadar DAÜ 3, GMBÇS 2 ve KGM 1 takımla adını yazdırdı. Yarın oynanacak olan MSA / KGM maçının ardından çeyrek finale yükselen son iki takım belli olacak.

Yıldızlarda finale doğru

Şampiyonada 2. tur karşılaşmaları yarın akşam oynanacak. Kızlarda 4’erli 4 grup erkeklerde ise 4’erli 2 grup halinde tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan karşılaşmaların ardından, kızlarda grupların da ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek. Erkeklerde ise gruplarında ilk iki sırayı elde eden takımlar yarı finale yükselecek.
Şampiyonada kapanış müsabakaları 6 Temmuz Salı akşamı oynanacak. Kızlarda çeyrek final yarı final ve final müsabakaları, erkeklerde ise yarı final ve final müsabakaları 6 Temmuz akşamı oynanacak.

Büyüklerde heyecan 2 Temmuz’da sürecek

2021 Büyükler Omaç Başat Plaj Voleybolu Ligi’nde 2. hafta Karşılaşmaları 2 Temmuz’da oynanacak.
Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen ve toplam 10 bin TL para ödüllü 2021 Büyükler Omaç Başat Plaj Voleybolu Ligi’ne 2 Temmuz akşamı 2. hafta karşılaşmaları ile devam edilecek.
Ligin ikinci haftasında toplamda 10 karşılaşma oynanacak. İlk hafta müsabakaları favori takımların galibiyeti ile tamamlanmıştı. Organizasyonda kadınlar ve erkekler tek devreli iki grup halinde müsabakaları oynuyorlar.
3. hafta karşılaşmalarının ardından grupların da ilk iki sırayı elde eden takımlar adını yarı finale yazdıracak. 3. hafta karşılaşmaları 9 Temmuz, yarı final ve final karşılaşmaları 13 Temmuz’da oynanacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu