GenelKıbrısManşet

Polis çılgın adamın peşinde

Güvenlik görevlileri tarafından dışarı atıldığı bara aracıyla girdi, beş kişiyi yaraladı ve ortadan kayboldu

Güvenlik görevlileri tarafından dışarı atıldığı bara aracıyla girdi, beş kişiyi yaraladı ve ortadan kayboldu

ÖLDÜRMEK KASTIYLA YAPTI… Ülkenin Batı bölgesi, ilginç bir saldırı olayını konuşuyor. Gemikonağı’nda faaliyet gösteren bir barda “tartışma çıkaran” ve “öldürmek kastıyla” aracını bardaki güvenlik görevlileri üzerine sürerek beş kişinin yaralanmasına sebep olan 38 yaşındaki erkek şahıs ortadan kayboldu. Polis, TİKEN’in yayına hazırlandığı saatlerde henüz bu kişiyi arıyordu.

BARDA KAVGA ÇIKARDI… Polisten yapılan açıklamaya göre, dün, saat 02.45 sıralarında Gemikonağı’nda faaliyet gösteren Excalibur isimli barda, müşteri olarak bulunan 38 yaşındaki G.Ç. bar içerisinde tartışma çıkarıp huzursuzluk yarattığı gerekçesiyle mekândaki güvenlik görevlileri tarafından barın dışarısına çıkarıldı.

ARABAYLA KAPIDAN İÇERİ GİRDİ… Bu duruma sinirlenen şahıs, aracı içerisinde kanunsuz olarak muhafaza ettiği levyeyi eline alıp tekrardan bar içerisine girmeye çalıştı. Ancak yine güvenlik görevlileri tarafından bardan uzaklaştırıldı. Ardından, G.Ç. aracına binerek, güvenlik görevlilerini öldürmek kastıyla bulundukları yere doğru aracı sürüp söz konusu şahısları öldürmeye teşebbüs ettikten sonra, aracı ile barın cam kapısına kasten çarpıp, cam kapı ve bar içerisindeki muhtelif eşyaların kasten kırılmasına sebep oldu.

5 KİŞİ YARALANDI… Barda bulunan biri güvenlik görevlisi, dördü müşteri olmak üzere toplam beş kişi olay esnasında muhtelif yerlerinden yaralandı. Söz konusu şahıslar hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu olurlarken, köprücük kemiği kırığı teşhisi ile bir şahsın tedavisine Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde halen devam ediliyor. Polisin her yerde bu şahsı aradığı kaydediliyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu