KıbrısManşetToplum

Polis Genel Müdür II. Yardımcısı mevkiine atanan Zafer Zaifer’e düzenlenen törenle rütbeleri takıldı

Polis Genel Müdürlüğü’nde bugün düzenlenen törenle, 11 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Polis Genel Müdür II. Yardımcısı mevkiine atanan Zafer Zaifer’e rütbeleri takıldı.

Törene, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı(GKK) Tümgeneral Zorlu Topaloğlu, Polis Genel Müdürü(PGM) Kasım Kuni, PGM I. Yardımcısı Ahmet Beşerler, İlçe ve PGM-Bölüm Müdürleri katıldı. Polis Genel Müdür II. Yardımcısı Zafer ZAİFER’in özgeçmişinin okunmasının ardından, GKK Tümgeneral Zorlu Topaloğlu ve PGM Kasım Kuni tarafından, Zafer ZAİFER’e rütbeleri takıldı.

Törende konuşan PGM II. Yardımcısı Zafer ZAİFER; Polis Örgütünde görev yapan tüm rütbelerdeki polis mensupları ile birlikte kılavumuz olan başta Anayasa ve yürürlükteki yasalar ile halkımızın da desteğini alarak görevini yapmaya devam edeceğini belirtti. Polis Genel Müdür II. Yardımcısı olarak atanmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduğunu söyleyen Zafer ZAİFER, kendisini bu makama layık gören GKK Tümgeneral Zorlu Topaloğlu, PGM Kasım Kuni, PGM I. Yardımcısı Ahmet Beşerler ve atayan Devlet büyüklerine teşekkür etti.

GKK Tümgeneral Zorlu Topaloğlu ise; Devlet büyüklerinin de onayı ile Polis Genel Müdür II. Yardımcısı mevkiine atanan Zafer Zaifer’in bu şerefli görevi layıkıyla yapacağına inancının tam olduğunu, görev ve makamların geçici olduğu ancak sadakat ile Devletimize ve Milletimize yapılan hizmetlerin kalıcı olduğu kaydetti ve Zafer Zaifer’i tebrik ederek, rütbesinin Polis Teşkilatına ve Devletimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu