GenelKıbrısManşet

Polis Genel Müdürlüğü, vatandaşlara, alkollü ve süratli araç kullanılmaması uyarısı yaptı

Bayram tatili boyunca 24 saat kesintisiz halkın hizmetinde olacak Polis Genel Müdürlüğü, vatandaşlara, alkollü ve süratli araç kullanılmaması uyarısı yaptı, “Trafikte önceliğiniz, sürat yapmak değil, gideceğiniz yere sağlıklı varmak ve sevdiklerinizle kucaklaşmak olsun” dedi.

Belediyeler de, her bayram olduğu gibi bu bayram da hizmetlerin aralıksız sürdürülebilmesi için tedbirlerini aldı.

Öte yandan, bayram tatili, arife günü Gemikonağı’nda yaşanan ve 26 yaşındaki gencin ölümüne sebep olan trafik kazası nedeniyle buruk başladı.

Polis, 24 saat kesintisiz halkın hizmetinde olacak

Polis Genel Müdürlüğü, bayram tatili boyunca 24 saat kesintisiz halkın hizmetinde olacak.

Polis Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, halkın Kurban Bayramı’nı, huzur ve güven ortamı içerisinde geçirebilmesi için tüm emniyet tedbirlerinin alındığı kaydedildi.

Açıklamada, şikayet ve yardım taleplerini değerlendirmek üzere, her zaman olduğu gibi bayram tatili süresince de, “155 Polis İmdat, 199 İtfaiye, 156 Narkotik” ve diğer telefon hatları ile kesintisiz olarak 24 saat halkın hizmetinde olunacağı belirtildi.

Açıklamada, olası yangın ve hırsızlığa karşı önlem alınması, alkollü içki tesiri altında araç kullanılmaması, araç kullanırken cep telefonu kullanılmaması ve emniyet kemeri takılması, sürat yapılmaması ve motosiklet tipi araçları kullanan sürücüler ve yolcuların koruyucu kask takması konularında uyarılarda bulunulurken, “Trafikte önceliğiniz, sürat yapmak değil, gideceğiniz yere sağlıklı varmak ve sevdiklerinizle kucaklaşmak olsun.” vurgusu yapıldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu