KıbrısManşet

Polis memurunu bıçaklayıp kayıplara karıştı!

Akdoğan'da bugün akşam saatlerinde yaşanan araba sirkatı olayı esnasında bir polis memuru ağır şekilde yaralandı

Akdoğan’da ve Gaziköy’de hareketli saatler yaşanıyor. GIYNIK Gazetesi’nin olay yerinden elde ettiği bilgilere göre, Akdoğan’da bugün akşam saatlerinde yaşanan araba sirkatı olayı esnasında bir polis memuru ağır şekilde yaralandı.

Bıçaklı saldırıya uğrayan polis sayısının 2 olduğu ve bıçakla yaralanan polislerden birinin sağlık durumunun iyi olduğu da öne sürüldü.

Akdoğan’da bir aracı sirkat eden Gökhan Takımcılar isimli şahıs ile polis arasında kovalamaca yaşandığı ve Gaziköy’de söz konusu şahsı sıkıştıran polis ile Takımcılar arasında yaşanan arbede esnasında, Gökhan Takımcılar’ın Demirhan Polis Karakolu’nda görev yapan F.T. isimli polis memuru göğsünden bıçakladığı öğrenildi.

Olayda ağır yaralanan F.T. isimli polis memurunun ambulans ile Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındığı öğrenilirken, olayın ardından kayıplara karışan Gökhan Takımcılar her yerde aranıyor.

Geçmişte bir çok sabıkası bulunan ve cezaevinden de firar eden Takımcılar’ı bulmak için polis ekipleri seferber oldu.

Bugün saat 19:00 sıralarında, Gaziköy’de bir arazi içerisinde, bölgede meydana gelen hırsızlık meseleleri ile ilgili olarak bölgede devriye halinde bulunan iki polis memuru, şüpheli gördükleri bir aracın yanına yaklaştıkları sırada bahse konu araçtan inen Gökhan Takımcılar adlı kişi tasarrufunda bulundurduğu bıçak ile polis memurunu vücudunun muhtelif yerlerinden bıçaklamak süretiyle öldürmeye teşebbüs etti ve kullanımındaki araç ile olay yerinden kaçtı. Bahse konu şahıs aranıyor. Olayda yaralanan Polis Memuru kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavisi halen sürüyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu