KıbrısManşet

Polisin denetimi devam ediyor

Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk sahalarında dün akşam asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi

Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk sahalarında dün akşam asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.

Üç ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetimler kapsamında; kumarhaneler, kahvehaneler, pansiyonlar, bahis evleri, gece kulüpleri, restoranlar, kafeler, barlar, marketler, alkollü içki satışı yapılan mekanlar ile halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde kontroller gerçekleştirildi.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 38 kişi tespit edilerek aleyhinde yasal işleme gidildi.

Denetimlerde ayrıca ikamet izinsiz olarak tespit edilen toplam 3 kişi, alkollü içki tesiri altında bağırıp çağırarak rahatsızlık yapan 1 kişi ile tasarrufunda yeşil reçeteye tabi toplam 79 adet hap ele geçirilen bir kişi tutuklanarak aleyhlerinde yasal işlem başlatılırken, müzik yayını yasağına uymadığı tespit edilen bir işletme hakkında yasal işleme gidildi.

Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlüklerine bağlı trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu; toplam 2965 araç sürücüsü kontrol edildi, 264’ü belirlenen hız sınırının üzerinde süratli araç kullanma, 3’ü alkollü içki tesiri altında araç kullanma, 3’ü sürüş ehliyetsiz araç kullanma olmak üzere toplam 665 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edildi ve 29 araç ise trafikten men edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu