KıbrısManşetPolisiye – Adli

Polisin gündeminde sarhoşluk halinde işlenen suçlar vardı!

Polisin gündeminde sarhoşluk ve içki tesiri altında kasti hasar ve rahatsızlık suçları vardı. Dün Lefkoşa'da bir kişi, içki tesiri altındayken bağırıp çağırdı. Park yerindeki dört aracı çizdi. Ercan'da ise alkollü bir yolcu muhaceret memuruna küfretti. Lefkoşa Polis Müdürlüğü binası içerisinde alkollü bir kişi de bağırıp çağırdı. Bahse konu şahıslar tutuklandı. 

Polisin gündeminde sarhoşluk ve içki tesiri altında kasti hasar ve rahatsızlık suçları vardı. Dün Lefkoşa’da bir kişi, içki tesiri altındayken bağırıp çağırdı. Park yerindeki dört aracı çizdi. Ercan’da ise alkollü bir yolcu muhaceret memuruna küfretti. Bugün 02:00 saatlerinde ise Lefkoşa Polis Müdürlüğü binası içerisinde alkollü bir kişi de bağırıp çağırdı. Bahse konu şahıslar tutuklandı. Polis Genel Müdürlüğü’nden bahse konu olaylarla ilgili açıklama yapıldı. 

Alkollü şahıs dört aracı çizdi

Lefkoşa’da dün akşam 22:30 raddelerinde Şehit Mustafa Ahmet Ruso Caddesi’nde faaliyet  gösteren bir kafe önünde, Y.S.(E-45) 326 miligram alkollü içki tesiri altında olduğu sırada, yüksek sesle bağırıp çağırmak suretiyle çevreye rahatsızlık verip tasarrufunda bulundurduğu anahtar ile park halinde bulunan dört ayrı şahsa ait araçların kaportasını kasten çizmek suretiyle hasara uğrattığı belirtildi. Bahse konu şahsın tutuklandığı ve, soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

İçkili yolcu Ercan’da görevli memura küfretti

Ercan Havalimanı içerisinde ise saat 17:00 raddelerinde, İ.G.E.(E-48)’nin 130 miligram alkollü içki tesiri altında olduğu sırada, muhaceret işlemi tamamlanmadan yolcu salonuna geçemeyeceği konusunda kendisini uyaran görevli memura hitaben yüksek sesle bağırıp çağırmak suretiyle rahatsızlık yapıp küfür ettiği kaydedildi. Bahse konu şahsın tutuklandığı, soruşturma devam edildiği belirtildi.

Davaları okunduğu esnada bağırıp çağırmaya başladı

Öte yandan, Lefkoşa Polis Müdürlüğü binası içerisinde de, saat 02:00 sıralarında,  B.S.(K-50) 160 miligram alkollü içki tesiri altında olduğu sırada, önceden işlemiş olduğu rahatsızlık suçundan dolayı kendisine dava okunduğu gerekçesiyle, yüksek sesle bağırıp çağırmak suretiyle rahatsızlıkta bulundu. Bahse konu şahısın tutuklandığı ve soruşturmanın sürdüğü açıklandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu