KıbrısManşetPolisiye – Adli

Polisiye haberler

Münevver Avlamaz hayatını kaybetti

 

Dün saat 23:30 sıralarında, Demirhan’da sakin Münevver AVLAMAZ (K-66) kalmakta olduğu ikametgah içerisinde aniden rahatsızlanarak, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Polisin soruşturması devam ediyor.

Köprülü’de hırsızlık yapan zanlılar tutuklandı!

Köprülü’de bir şahsa ait ikametgah içerisinde, 15.01.2023 tarihinde, koltuk üzerinde bulunan Samsung Galaxy A13 marka cep telefonunun çalınması ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen H.O.(E-38) ve M.G.(E-35) tespit edilerek tutuklandı. Polisin soruşturması devam ediyor.

Zanlı aleyhinde yasal işlem başlatıldı

Lefkoşa-Ercan Anayolu üzerinde, 09.04.2023 tarihinde, aralarında trafik konusunda yaşanan tartışma sonrasında, Ercan Havalimanı’nın yolcu çıkış kapısı önünde meydana gelen Vahim Zarar, Ciddi Darp, Kavga ve Rahatsızlık olayı ile ilgili meselede zanlı olan A.P. (E-45)’nin polise verdiği ifadesinde, olaya methaldar diğer zanlı C.G. (E-60)’nin kullanımındaki araç ile seyir halinde olduğu sırada cep telefonu kullandığı yönünde bilgi verdi.

Mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, C.G’nin kullanımındaki araçta bulunan kamera kayıtlardan yapılan incelemede, seyir esnasında C.G.’nin cep telefonu ile herhangi bir temasının olmadığı ve A.P’nin ise gerçekte olmayan bir olayı, olmuş gibi göstererek polise kasten bir ifade vermek suretiyle fesat karıştırdığı tespit edildi. A.P aleyhinde yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam ediyor.

Elektrik akımlarının kesilmesi olayı ile ilgili olarak bir kişi daha tutuklandı!

Gazimağusa’da 10.04.2023 tarihinde, KIB-TEK’e ait 7 ayrı trafo odasına girilerek yetkisi olmadığı halde, elektrik akımlarının kesilmesi olayı ile ilgili olarak yürütülen polis soruşturması kapsamında, meselede zanlı olarak görülen B.G.(E-50)’nin yanı sıra, M.L.(E-40) de tespit edilerek tutuklandı. Polisin soruşturması devam ediyor.

 Gazimağusa’da yangın!

Gazimağusa’da günün ilk saatlerinde İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir restoranda, baca içerisinde biriken yağların oluşan ısıdan dolayı alev alması sonucu bir yangın meydana geldi. Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu 2 adet davlumbaz, baca ve tavan ahizesi yanarak zarar gördü. Polisin soruşturması devam ediyor.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu