KıbrısManşet

Polisiye olaylar

Kesin ölüm sebebi yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak, yangını başlatan zanlı tutuklandı, kaçak malzeme sokmak isterken yakalandı, kayıp aranıyor

Kesin ölüm sebebi yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak

Gazimağusa’da geçtiğimiz günlerde, kalmakta olduğu ikametgahı içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamının yitiren Aynur NAY (K-43)’ın ölüm sebebinin tespiti için kan ve doku örnekleri alındı. Kesin ölüm sebebi yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak. Polisin soruşturması devam ediyor.

Yangını başlatan zanlı tutuklandı

Gazimağusa Büyük Sanayi Bölgesinde dün, 2. Sokak üzerindeki oto aksesuar malzemeleri ile bakliyat, makarna, tuvalet kağıtları, temizlik ile kimyasal malzemelerin bulunduğu ambarda meydana gelen yangınla ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, yangının bina içerisindeki malzemeler üzerine yanıcı madde dökülüp ateşe verilmek suretiyle kundaklama sonucu meydana geldiği tespit edildi. Meselede zanlı olarak görülen T.M.(E-28) tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Kaçak malzeme sokmak isterken yakalandı

Gazimağusa’da, dün akşam saatlerinde M.T.(E-29)’nin kullanımındaki tır araçta yapılan aramada; gümrüğe beyan edilmemiş toplam 150 adet tek kullanımlık elektronik sigara tütünü ile toplam 4 koli içerisinde perde askı malzemesi bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklandı, soruşturma devam ediyor.

 

Kayıp aranıyor

İskele’de sakin Begench KHAKBERDYEV (E-41) kalmakta olduğu ikametgahından 4 gün önce ayrıldı ve halen geri dönmedi. Bahse konu şahıs aranıyor. Polisin soruşturması devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu