KıbrısManşet

Polisiye olaylar: Kumarhanede bir kişi alkolün etkisiyle oyun makinesini yumrukladı

Polis Basın Subaylığı'ndan alınan güncel polisiye haberler...

Lefke’de hırsızlık: Pencereden içeri girerek telefon ve cüzdan çaldı
Lefke’de dün Eski Karadağ Bölgesinde bulunan Özlem Köse’nin kalmakta olduğu ikametgahın penceresi açılarak içeriye girildi ve içerisinden; bir adet cep telefonu ve para cüzdanı ile içerisinde muhafaza edilen 600 TL nakit para çalındı. Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen E.Y.(E-38) tutuklandı.

Başkasının aracından güneş gözlüğü çalan şahıslar tutuklandı
Perşembe günü 05.30 sıralarında, Lefkoşa’da, M.K.V.(E-22) ve A.N.Ş.(E-19)’nin bir iş yeri içerisinde bulunan araçtan bir adet güneş gözlüğünü çaldıkları tespit edildi. Şahıslar tutuklandı.

Kumarhaneye girmesi yasak olan alkollü kişi oyun kaybedince makineyi yumrukladı
Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhanede, dün 00.30 sıralarında kumarhaneye girmesi ve bulunması yasak olmasına rağmen kumarhanede müşteri olarak bulunan E.Y.(E-28), 260 miligram alkollü içki tesiri altında olduğu sırada, oyunda para kaybettiği gerekçesiyle yüksek sesle bağırıp çağırarak rahatsızlık yaptı ve slot makinesi ekranına yumruk vurmak suretiyle makineyi hasara uğrattı. E.Y. tutuklandı.

Girne’de börekçide yangın çıktı
Girne’de faaliyet gösteren Palmi Börek Salonu’nun mutfak kısmında, dün 21.00 sıralarında, fritöz içerisindeki yağın ısınıp alevlenmesi sonucu yangın meydana geldi. Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülürken, çıkan yangın sonucu, fritöz tamamen yandı. Çıkan dumandan dolayı ise iş yerinin duvarları islendi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu