GenelKıbrısManşetSpor

Polislerde zafer Güzelyurt’un

14. Polis Salon Futbol Turnuvası tamamlandı. Şampiyon Güzelyurt Polis Müdürlüğü oldu.

14. Polis Salon Futbol Turnuvası tamamlandı. Şampiyon Güzelyurt Polis Müdürlüğü oldu.

ŞAMPİYON PENALTILARDA BELİRLENDİ

Polis Örgütü’nün 58. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde, 25-28 Temmuz 2022 tarihleri arasında Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen 14. Polis Salon Futbol Turnuvası tamamlandı. 13 takımın mücadele ettiği turnuvada finali Güzelyurt Polis Müdürlüğü ile Girne Polis Müdürlüğü oynadı. Final maçının normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlanırken penaltı atışları sonunda Güzelyurt Polis Müdürlüğü takımı şampiyonluğa ulaştı. Turnuvada ikinci Girne Polis Müdürlüğü takımı olurken, Siyasi Polis Müdürlüğü takımını yenen Gazimağusa Polis Müdürlüğü üçüncülüğü elde etti.

TURNUVANIN ENLERİ

Turnuva boyunca 9 maçta toplam 13 gol kaydeden Güzelyurt Polis Müdürlüğü oyuncusu İtfaiye Memuru Salih Oyal Gol Kralı ödülünü, oynadığı 8 maçta kalesinde gol görmeyen Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü kalecisi Başmüfettiş Turgay Kırok En İyi Kaleci ödülünü, turnuva süresince en az faul yapan ve oynadıkları maçlarda oyuncuları sarı ve kırmızı kart görmeyen Lefkoşa Polis Müdürlüğü-B takımı da En Centilmen Takım ödülünü kazandı.

ÖDÜLLER TÖRENİ

Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde, şampiyon takıma kupa ve madalyaları Polis Genel Müdür 2. Yardımcısı Hüseyin Sağıroğlu, ikinci takıma kupa ve madalyaları Lefkoşa Polis Müdürü Ahmet Beşerler, üçüncü takıma kupa ve madalyaları İskele Polis Müdürü Kasım Kuni, gol kralına ödülü Girne Polis Müdürü Gökay Karagil, en iyi kaleciye ödülünü İdari Polis Müdürü Mahmut Barış Sel ve en centilmen takıma kupası Polis Okulu Müdürü Kaan Resa Saçar tarafından takdim edildi. Turnuvada emeği geçen hakemlere plaketleri ise Gazimağusa Polis Müdür Yardımcısı İbrahim Ulusoy tarafından verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu