KıbrısManşetSiyasetToplum

Politikanız yerin dibine batsın

Böyle bir zamanda bile politika yapmaya çalışan, insanlıktan nasibini almayan empati yoksunu bu anlayışa binlerce kez lanet olsun

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Dışişleri Bakanlığı’nın Türkiye’ye gönderilmek üzere Güney Kıbrıs’tan ulaştırılmak istenen organize yardımlara izin vermediğini açıkladı. Böylesi bir zamanda gelecek olan yardıma hayır diyecek kadar kendinden geçen anlayışın ya psikolojik yardıma ihtiyacı vardır, ya da gerçekten insanlıktan nasibini almamıştır. Yaşanan bu felaketin korkunç boyutu zaman geçtikçe ortaya çıkıyor.

Binlerce ölüm, yakınlarını, sevdiklerini, arkadaşlarını kaybeden binlerce insan. Yok olan yaşam alanları, İş yerleri, okullar… Ve yok olan hayaller. Elbette konuşulacak çok şey var zamanı gelince konuşacağız elbette, ama şimdi dayanışma zamanıdır. Lakin bunu bir türlü idrak etmeyenler var.

Böyle bir zamanda bile politika yapmaya çalışan, insanlıktan nasibini almayan empati yoksunu bu anlayışa binlerce kez lanet olsun, biz enkaz altında kalan yavrularımızın, oradaki bütün canların gailesini, üzüntüsünü kalbimizde en ağır şekilde hissederken, orada canla başla gece gündüz çalışan herkese  binlerce kez teşekkür ederken bazı kendini bilmezler ucuz politika peşinde prim yapmaya çalışıyor, bu zavallı aciz anlayışın ülkemi yöneten bir kurumda hayat bulması çok utanç verici. Bir utanın artık, bu yüzsüzlük size bile çok, az vicdanınız olsun, biraz da duygunuz. Evlatlarımız enkaz altında kurtarılmayı bekliyor, böyle bir zamanda kimden gelirse gelsin en ufak yardım bile yaşamsal öneme sahiptir.

Sizin  bitmek bilmeyen hıncınız, kininiz ve düşmanlığınızın hortlayacağı zaman değil.  Bu rezil politikanız yerin dibine batsın artık!

Biz kim olursa olsun böyle bir zamanda birbirimize sarılalım, sahip çıkalım, destek olalım, şimdi dayanışma zamanıdır hepimizin acısı çok büyük dedikçe, bu kendini bilmezler acıların üstünden kendilerine politik malzeme yapıyorlar.

Yatacak yeriniz yok..

Diğer Haberler

Başa dön tuşu