KıbrısManşet

“Popülizm yapmayın, dinleyemeyik sizi!”

3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun kızı Gencay Eroğlu, ülkede gelinen bugünkü koşulların hep seçim gailesi yüzünden olduğuna değindi.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun kızı Gencay Eroğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, ülkede gelinen bugünkü koşulların hep seçim gailesi yüzünden olduğuna değindi.

Hem Cumhurbaşkanı, hem hükümet hem de muhalefetin buna dahil olduğunu ve şimdi de oy için çıkıp, popülizm yapıldığını ifade eden Eroğlu’nun yaplaşımı şöyle:

“Bu noktaya gelişimizde seçim gailesi ile hareket eden halkın sağlığını düşünmeyen cumhurbaşkanından, hükümetinden, muhalefetinden hepiniz sorumlusunuz. Şimdi çıkıp da popülizm yapmayın bize de dinleyemeyik artık sizi. Şunu da belirtmeden geçmeyim Eğitim ve Sağlık sistemimizin de ne kadar önemli olduğu ve bugüne kadar da her şeyin günü birlik kararlarla yapıldığı ortaya çıkmıştır. Hepiniz iyi niyetlisiniz ondan şüphemiz yok zaten ama iyi niyet başka bilgi, beceri, vizyon sahibi olmak başka!!! Hal böyleyken bir de bilim adamlarını dinlememek var!!! Hal böyleyken birde doğru söyleyeni dokuz köyden kovmak var!!! Doğruları görüp söyleyeni, uyaranı da düşman ilan edersiniz!!! Kimse kimsenin düşmanı değil bunu da böyle bilin sadece halk olarak kaygı duyuyoruz ve yapılan yanlışları görüyoruz. Seçim showlarınızı bırakın da hep birlikte bilim adamlarını dinleyip halkın sağlığını düşünün önce yoksa size oy verecek kimseyi bulamayacaksınız zaten!!! ? ?sağlıklı günler dilerim?

Diğer Haberler

Başa dön tuşu