KıbrısManşetSpor

Potada Cumhuriyet coşkusu yaşandı

Kuzey Kıbrıs Üniversite Sporları Federasyonu (KKÜSF) ile KKTC Spor Dairesi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 15 Kasım Cumhuriyet Kupası tamamlandı

KKTC, TÜRKİYE VE AZERBAYCAN YER ALDI:
Kuzey Kıbrıs Üniversite Sporları Federasyonu (KKÜSF) ile KKTC Spor Dairesi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 15 Kasım Cumhuriyet Kupası tamamlandı. Organizasyonda Türkiye ve Azerbaycan’ın yanı sıra KKTC’den de Kırmızı ve Beyaz olarak iki takım mücadele etti.

FİNALDE İKİ KKTC KARMASI KARŞILAŞTI:
İki gün süren 15 Kasım Cumhuriyet Kupası’nın ilk gününde KKTC Beyaz Karması, Azerbaycan’ı 82-59 mağlup ederken, KKTC Kırmızı Karması da Türkiye’yi 67-54 mağlup ederek finale yükseldi.

ŞAMPİYON BEYAZ TAKIM OLDU:
İki KKTC ekibinin karşılaştığı final mücadelesini 74-53 kazanan KKTC Beyaz Karması takımı organizasyonu şampiyon olarak noktaladı. Üçüncülük maçında ise Türkiye, Azerbaycan’ı 76-63 mağlup etmeyi başardı.

TURNUVADA DOSTLUK RÜZGARLARI:
Organizasyon boyunca dostluk rüzgarları eserken, keyifli ve çekişmeli karşılaşmalar basketbolseverlerin beğenisini kazandı.

ÖDÜL TÖRENİNDE ÜST DÜZEY YETKİLİLER:
Organizasyon sonrasında düzenlenen ödül töreninde takımlara ödüllerini KKTC Başbakanı Dt. Ünal Üstel, Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu, Milletvekili Hasan Taçoy, Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkan Vekili Tahir Bugadov, Azerbaycan Milletvekili Pervin Kerimzade ve Azerbaycan Milletvekili Ramil Hasan takdim ederken, Başbakanlık Müsteşarı, Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahitoğlu, Spor Dairesi Müdürü Mustafa Şenol Sütçü ve Kuzey Kıbrıs Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Hüseyin Aşkın Kınacı da törende yer aldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu