KıbrısManşetSağlık

Pozitif vakaların görüldüğü Akçiçek Hastanesi doktor ve hemşirelerinden ‘Yıkılmadık, göreve devam’ mesajı

Başhekim Doktor Ceyhun Birinci’nin de aralarında olduğu 7 pozitif vakanın tespit edildiği Girne Akçiçek Hastanesi'nde görevli doktor Özlem Erdoğmuş ve  hemşirelerinden mesaj geldi

Başhekim Doktor Ceyhun Birinci’nin de aralarında olduğu 7 pozitif vakanın tespit edildiği Girne Akçiçek Hastanesi’nde görevli doktor Özlem Erdoğmuş ve  hemşirelerinden mesaj geldi…

Girne Akçiçek Hastanesi’nde görevli Doktor Özlem Erdoğmuş, “Geride kalan ekibimiz moral olarak desteğe ihtiyaç duysa da çalışma sahasında yine en önde duruyor” mesajı verdi. Akçiçek Hastanesi’nde görevli hemşire Ali Bolat ise “Yıkılmadık, dimdik çalışmaya durmadan devam ediyoruz” dedi.

Başhekim, 3 hemşire ve hastanede görevli sekreterin pozitif çıkmasının ardından cerrahi servisi ve ameliyathanede faaliyetlerin durdurulduğunu belirten Bolat, “Durumun ciddiyetinin bir kez daha anlaşılır olabilmesi adına bu bilgilendirmeyi yapma ihtiyacı hissederek, mesai arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir ve tüm vatandaşlarımıza sosyal mesafe hijyen ve maske kurallarına hiç olmadığı kadar dikkat etme çağrısında bulunuyorum” dedi.

Bolat’ın söz konusu paylaşımı şöyle:

“Yılmadık, yıkılmadık ve dimdik çalışmaya durmadan devam ediyoruz ama gerçekleri de görmezden gelmemiz de beklemesin. Zira ne kadar çok gerçekle yüzleşirsek o kadar sağlam adımlarla ilerleriz. Evet maalesef bugün Girne Akçiçek Hastanemizde 3 hemşire meslektaşım, başhekim ve sekreterin Koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle cerrahi servisi ve ameliyathanenin faaliyetleri durdurulmuş ve kapatılmıştır. Durumun ciddiyetinin bir kez daha anlaşılır olabilmesi adına bu bilgilendirmeyi yapma ihtiyacı hissederek mesai arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir ve tüm vatandaşlarımıza sosyal mesafe hijyen ve maske kurallarına hiç olmadığı kadar dikkat etme çağrısında bulunuyorum.”

Dr. Özlem Erdoğmuş’un paylaşımı şu şekilde:

“Beni düşünen tüm güzel yüreklere çok çok teşekkürler.. SAĞLIĞIM YERİNDE ve TEMASLI DEĞİLİM, çalışmaya devam ediyorum .Tüm telefonları açamadım , mesajlara geri dönemedim.
Akçiçek hastanesi personeli zor günler geçiriyor ama aşacağımıza ve tüm arkadaşlarımızın aramıza sağlıkla geri döneceğine inancım sonsuz . 1 yıldır pandemiyle mücadelede Girne Akçiçek Hastanesi olarak, en ön saflarda mücadele ettik, yüzlerce hastayı teşhis ettik yine çalışmaya devam edeceğiz. Geride kalan ekibimiz moral olarak desteğe ihtiyaç duysa da çalışma sahasında yine en önde duruyor. Girne halkının bize en fazla destek vereceği an gelmiştir, size hizmet etmeye devam etmemiz için lütfen maske – sosyal mesafe – hijyen kurallarına uyun… Hastanede aktif çalışan personel sayısı çok azaldı, lütfen bize destek olun.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu