Diğer SporlarGenelKıbrısManşetSpor

Pedallar Güner Burgul anısına çevrilecek

Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu’nun organize ettiği 2021 Güner Burgul Bisiklet Yarışı Sezonu yarın gerçekleşecek ilk yarış ile start alıyor. Takımlar 29 kilometrelik parkurda zamana karşı yarışacak.

Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen 2021 Bisiklet Sezonu yarın yapılacak ilk yarış ile başlıyor. Bisiklette 2021 sezonu, Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu ile ismi özdeşleşmiş Onursal Başkan Merhum Güner Burgul adıyla koşulacak. Bisiklet Federasyonu’nun, 2021 yılı Güner Burgul Yarış Sezonu faaliyet programında yer alan Takım Zamana Karşı Yarışı yarın saat 16:00’da Lefkoşa Zefir’de start alacak.

29 KM’LİK ZEFİR – TÜRKELİ ALTGEÇİT – ZEFİR PARKURU
2021 Bisiklet Sezonu 1. Güner Burgul Anı Yarışına, Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu lisansına sahip takımlar veya Herkes İçin Bisiklet (lisansız) sporcularının oluşturduğu takımlar katılabilecek. Takımlar en az 4 en fazla 7 sporcudan oluşacak. Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu parkuru, 29 km’lik Zefir – Türkeli Altgeçit – Zefir olarak belirlerken, parkur tüm kategoriler için geçerli olacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu