GenelKıbrısManşet

Polis teşkilatı emin ellerde

Polis Genel Müdürü Ahmet Soyalan’ın önderliğindeki polis teşkilatı topluma güven ve huzur veriyor. Polis Genel Müdürlüğü, son yılların en parlak dönemini geçiriyor

Polis Genel Müdürü Ahmet Soyalan’ın önderliğindeki polis teşkilatı topluma güven ve huzur veriyor. Polis Genel Müdürlüğü, son yılların en parlak dönemini geçiriyor

TEŞKİLAT GÜÇLENDİRİLDİ… Lefkoşa Polis Müdürü olarak görev yaptığı dönemde, Başkentte asayişin sağlanması anlamında başarılarıyla adından söz ettiren ve 1 Temmuz 2020 tarihi itibariyle Polis Genel Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Soyalan’ın yaklaşık 1 buçuk yıllık görev süresinde polis teşkilatında olumlu gelişmeler yaşanıyor. Gerek polis teşkilatının personel sayısı anlamında güçlendirilmesi, gerekse teçhizat ve teknolojik bakımından güçlendirilmesinin yanı sıra meslek içi eğitimlerle de polis teşkilatı günümüze yakışır bir yapıya kavuşturulmaya devam ediyor.

POLİSLERİN ÖZGÜVENİ YERİNE GELDİ… Gözü pek ve disiplinli karakteriyle tanınan PGM Ahmet Soyalan’ın döneminde polis teşkilatının özgüvenin de yerine geldiği yadsınamaz bir gerçek. Ülkede kriminal olayların kısa sürede çözülmesi, suçluların tespit edilerek yargı huzuruna çıkarılması, başarılı narkotik operasyonları, trafik ve yol güvenliğinin sağlanması gibi konularda polis teşkilatının başarıları toplumun da takdirini görüyor. Vatandaşlar, ülkede güven ve huzur ortamının yaratılması konusunda polis teşkilatına olan güvenin son dönemde oldukça arttığını dile getiriyor.

VATANDAŞIN GÖZÜNDEKİ SAYGINLIK ARTTI… Polis teşkilatının hareket kabiliyetinin arttığı da gözlerden kaçmayan bir diğer gerçek. Vatandaşlar, en ufak bir şikâyette ya da trafik kazasında dahi polis ekiplerinin olay yerine intikalinin gerçekleştiğine dikkat çekerken, polis mensupları da vatandaşın gözünde polisin saygınlığının ve itibarının arttığını söylüyor. Adeta yeniden yapılanma sürecine giren Polis Genel Müdürlüğü’nde, önümüzdeki dönemlerde çok daha güzel işler başarılacağına inanılıyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu