DünyaGenelManşet

Prens Harry: “Ailem şeytanla yatağa girdi”

Harry, kraliyet ailesi hakkında “Şeytanla yatağa girmeye karar verdiler” derken, kendisi ve karısı Meghan Markle aleyhinde haberler yapılması için kraliyet üyelerinin bilgi sızdırdıklarını da öne sürdü.

Prens Haryy, bugün çıkan anı kitabı Spare ile ilgili ilk TV röportajını önceki gün verdi. Henüz çıkmadan bomba etkisi yaratan kitabın bazı bölümleri İspanya baskısı yanlışlıkla erken yapıldığı için oradan yayılarak gündem olmuştu.

Harry’nin, eşi Meghan Markle hakkındaki sözleri nedeniyle tartıştığı ağabeyi William tarafından fiziki saldırıya maruz kaldığı iddiası, ordu mensubu olarak Afganistan’da görev yaparken 25 kişiyi öldürdüğünü itiraf etmesi, ilk cinsel ilişkisini kendisinden büyük bir kadınla yaşadığını anlatması gibi başlıklar büyük ses getirmişti.

38 yaşındaki Sussex Dükü, kraliyet ailesinin, kendisi ve eşi Meghan Markle’ın medyadaki imajına olumlu katkıda bulunacak hiçbir harekette bulunmadığını söyledi.

“Ben ve ailem hakkında söylenen bir sürü yalandan sonra, öyle bir noktaya geliyor ki, yine ailenin bazı üyeleri ile magazin basını arasındaki ilişkiye geri dönersek, bazı aile üyeleri şeytanla yatağa girmeye karar verdiler” ifadesini kullandı.

Bradby’ın, “Sen de aileni ırkçılıkla suçladın” sözü üzerine, “Hayır ben suçlamadım, İngiliz basını öyle dedi” yanıtını verdi.

Kraliyet üyelerinin, eşi Meghan Markle’ı kötüleyen sayısız kitaba ilham verdiğini söyleyen Harry, ailenin karısı aleyhine malzeme veren sızdırmalara alet olduğunu öne sürdü.

“En üzücü olan, ailemin bazı üyeleri ve onlar için çalışan insanların mümkün olduğu kadar çok çatışma yaratmak isteyen magazin basını ile suç ortağı olması” ifadesini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu