DünyaManşet

Prenses Diana’nın kardeşi Earl Spencer yatılı okulda cinsel tacize uğradığını açıkladı

Prenses Diana'nın kardeşi Earl Charles Spencer, 14 Mart’ta İngiltere’de yayınlanacak 'Çok Özel Bir Okul' kitabında, yatılı okulda genç bir kadın başhemşire yardımcısı tarafından cinsel istismara uğradığını anlattı.

Prenses Diana’nın kardeşi 59 yaşındaki Earl Charles Spencer,  çocukluğuna dair her şeyi ‘Çok Özel Bir Okul’ adlı anı kitabında anlattı. Kitap, 14 Mart’ta İngiltere’de yayınlanacak.
Spencer, kitabında 1970’lerde 11 yaşında bir erkek çocukken, Northampton’daki Maidwell Hall erkek hazırlık okulunda genç bir kadın başhemşire yardımcısı tarafından cinsel istismara uğradığını da anlatıyor.

Earl Spencer ayrıca istismarın çoğunlukla Fransız öpücüğü ve dokunuşu içerdiğini iddia ederken, diğer oğlanların da istismar mağduru olduğunu söyledi.
Diana’nın erkek kardeşi kitapta, okuldaki zamanını ‘gündelik zulüm, cinsel saldırı ve diğer sapkınlıkların’ yaşandığı bir dönem olarak tanımladı.
Spencer, annesi ve üvey babasıyla birlikte İtalya’da tatildeyken 12 yaşında  harçlığını kullanarak bir seks işçisine bekaretini kaybetmesine yardımcı olması için 15 sterlin ödediğini anlattı.


Dadısının, eğer yaramazlık yaparlarsa kendisinin ve Diana’nın kafalarını birbirine vuracağını söylediğini, çünkü bunun ‘şımarık hayatlarına korku ve acı getirdiğini’ düşündüğünü açıkladı.

Vaftiz annesi Kraliçe II. Elizabeth’ti

1964 yılında Londra’da doğan Spencer’ın vaftiz annesi Kraliçe II. Elizabeth’ti ve Westminster Abbey’de vaftiz edildi. Büyürken kız kardeşi Diana ile yakın bir bağı vardı. Spencer , 1986’dan 1995’e kadar NBC News, NBC Nightly News ve Today’de canlı yayın muhabiri olarak çalıştı .Ayrıca Althorp: The Story of an English House da dahil olmak üzere tarih kitaplarının da yazarıdır.
Earl Spencer, Galler Prensesi Diana’nın küçük kardeşi ve dolayısıyla Prens William ve Prens Harry’nin amcasıdır.  Prenses Diana’nın 36 yaşında, 31 Ağustos 1997’de seyahat ettiği arabanın Paris tüneline çarpması sonucu hayatını kaybetmesinin üzerinden 27 yıl geçti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu